Interpretarea schiței este uluitoare! Cum a desenat-o Gheorghe Dincă pe Luiza Melencu: A numit desenul „prima”!"

Gheorghe Dinca a fost supus unei noi probe în vederea examinării psihicului său, astfel că i s-a cerut să le deseneze pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu pe foi albe.

Luiza Melencu ar fi fost prima victimă a lui Gheorghe Dincă

Desenul făcut Luizei pare să fi fost de mare impact pentru presupusul criminal din Caracal. A creionat-o zâmbind, iar în schița sa pare să o descrie ca fiind o fată vorbăreață, comunicativă, capabilă să își păstreze optimismul, notează Antena 3.

Citește și:

Gheorghe Dincă a fost pus să o deseneze pe foaie și pe Alexandra Măceșanu. Criminalul din Caracal a început să tremure

A desenat-o cu capul mai mare decât trunchiul, ceea ce, spun specialiștii, arată că și-a perceput astfel victimă mai matură, cerebrală și calculată. Gheorghe Dincă nu i-a dat nume. A numit desenul „prima”!

Citește și: Gheorghe Dincă a divorțat în secret! Ce a spus fosta lui soție când a cerut să încheie căsnicia cu monstrul din Caracal

În imagine fata apare ca și cum ar sta în casă, îmbrăcată de casă, desculță. În mintea lui, persoana desenată e lipsită de viață, e de domeniul trecutului.

Informațiile au fost prezentate, la Antena 3, la „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri