Antena Căutare

"A fost o finală spectaculoasă!" Gina Pistol a făcut primele declarații după încheierea competiției Asia Express: "Am avut multe momente când am cedat"

Gina Pistol, moderatoarea emisiunii Asia Express, face primele declarații după finala sezonul 3 al celui mai dur reality show din România.

Competiția ”Asia Express” a reușit să-i țină pe jar pe mii de români, atât prin emoțiile trăite de echipele concurente, cât și datorită jocurilor interesante care se desfășoară în timpul emisiunii.

Și dacă orice telespectator trăiește o doză de adrenalină prin prisma emisiunii, emoțiile sunt cu atât mai mari pentru persoanele direct implicate în competiție.

Speak, anunț bombă despre nunta cu Ștefania, la Asia Express! Ce i-a dezvăluit concurentul Ginei Pistol

Gina Pistol, moderatoarea emisiunii Asia Express, a făcut primele declarații după finala sezonului 3 al celui mai dur reality show din România, în cadrul emisiunii Antena Stars.

"A fost o finală spectaculoasă! Eu așteptam să văd ce echipă ajunge la mine. Eu mă implic foarte mult sentimental în toate poveștile. Am avut multe momente când am cedat. Au fost multe zile în care nu m-am simțit bine fizic", a mărturisit Gina Pistol.

Gina Pistol prezentatoarea emisiunii Asia Express

Gina Pistol este una din cele mai populare vedete din România, fiind mereu activă în industria de media și de entertainment, prin prisma proiectelor în care se implică permanent.

Frumoasa prezentatoare a emisiunii Asia Express a devenit cunoscută în urmă cu aproape 15 ani. Cea al cărei nume din cartea de identitate este Georgeta Pistol s-a născut pe 9 decembrie 1981 (39 de ani), la Roșiorii de Vede, din județul Teleorman.

Gina Pistol, declarații în premieră după cererea în căsătorie din Asia Express

Prezentatoare emisiunii Asia Express formează azi un cuplu cu Smiley, relație pe care cei doi o au din 2017. De atunci și până acum au fost, mai în glumă sau mai în serios mai multe intenții de a face pasul cel mare către căsătorie. Totuși, în tot acest timp au fost doar alarme false, căci cei doi nu au anunțat deocamdată nimic oficial, spre nerăbdarea fanilor.

Pentru mai multe detalii, urmărește video-ul de mai sus!

Măști gratuite, împotriva coronavirusului, pentru o categorie de persoane! Ludovic Orban, anunț de ultimă oră!... Cum putem contesta amenzile primite pentru încălcarea Ordonanțelor Militare? Un avocat explică, pas cu pas, ce trebuie f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x