Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 25 iunie!

Succese pe toata linia. De asta vor avea parte nativii Gemeni. Nici Capricornii nu vor avea motive sa se planga. Andreea Joita are toate predictiile zilei.

Nativii din zodia Berbec isi vor aloca o buna parte a timpului familiei. Sunt intr-o forma buna, asa ca vor avea succes in cele intreprinse.

Taurii se vor bucura de rezultate bune la serviciu, iar acest fapt ii va motiva sa tinteasca si mai sus din punct de vedere profesional.

Gemenii traverseaza o perioada excelenta din punct de vedere emotional. Linistea de la acest capitol le da energie pentru a termina proiectele profesionale exemplar.

Racii nu vor sta locului o clipa, vor fi agitati si vor distrage si atentia celor din jur de la lucrurile importnte.

Leii isi urmeaza scopul pana la capat, chiar daca uneori vor isca tensiuni in randul celor dragi.

Fecioarele nu vor fi in apele lor, vor fi scumpe la vorba si vor prefera sa stea mai mult retrase. Pe seara, insa, le asteapta vesti imbucuratoare.

Balantele vor avea o zi buna, mai ales in plan profesional. Vor primi raspunsuri mult asteptate referitoare la niste proiecte in derulare.

Scorpionii analizeaza mult prea mult anumite situatii din plan familial si risca sa faca din tantar, armasar. Ar fi spre binele lor, sa ia lucrurie usor.

Sagetatorii se vor bucura de o zi linistita, fara agitatie la serviciu. Pe seara, ar face bine sa se pregateasca de oaspeti.

Capricornii sunt plini de enrgie si vor face totul cu drag si spor. Rezultatele vor fi pe masura eforturilor.

Varsatorii vor prefera sa lase mult de la ei in relatiile sociale, chiar daca dreptatea va fi de partea lor. Si asta, pentru ca vor liniste si pace.

Pestii nu se vor implica in dispute, vor spune ca cei din jur si vor actiona cum vor crede ei de cuviinta. Au spor si la bani astazi.

Victor Ponta: Ziua de miercuri, zi de doliu national pentru victime... UPDATE! Accident Muntenegru: Primii 11 raniti au ajuns in tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x