Căutare Live

În atenția tuturor șoferilor!! Din cauza locurilor de parcare puteți face închisoare!

Găsirea unui loc de parcare este o adevărată provocare în orașele aglomertae din România. Se întâmplă deseori ca cineva să își parcheze mașina pe locul altor persoane sau să o pună extrem de prost, astfel încât blochează toată circulația. Trebuie să ai nervii tari și să nu izbucnești pentru că poți face închisoare!

Problema locurilor de parcare vă poate băga în închisoare!

TimpOnline.ro

Cei care zgârie un autoturism cu cheia, de exemplu, sunt pasibili de închisoare, pentru că legea cataloghează această acţiune drept o infracţiune de distrugere, care poate fi pedepsită cu până la doi ani de închisoare, în cazul în care victima depune plângere penală.

„Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuințare a unui bun aparținând altuia […] se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”, se arată în Codul Penal.

În România se înregistrează zilnis astfel de cazuri aşa cum reiese din dosarele înregistrate pe site-ul Institutului Român pentru Informații Juridice: "un procent important este reprezentat de infracţiunile de distrugere a unor maşini."

Un astfel de caz este cel al unui bătrân de 74 de ani din Iaşi, care a fost condamnat la 5 luni de închisoare cu suspendare pentru că a zgâriat cu cheia o maşină și apoi a lovit-o cu uşa garajului pentru că îi bloca intrarea în garajul său.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... O româncă a călătorit jumătate de zi pentru a vota. Mesajul femeii a motivat sute de persoane. ”Dacă eu am călătorit 40 ...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri