Antena Căutare

ALERTĂ! Un nou caz de coronavirus depistat în București. Numărul persoanelor infectate a ajuns la 29

Încă opt cazuri de coronavirus au fost depistate în București, a anunțat, marți, Grupul de Comunicare Stategică

ALERTĂ! Un nou caz de coronavirus depistat în București. Numărul persoanelor infectate a ajuns la 29
Încă trei persoane au fost testate pozitiv cu coronavirus în București! | profimediaimages.ro

UPDATE 20:55 | Încă o femeie din București a fost diagnosticată cu noul tip de coronavirus. Are 40 de ani și este a 29-a persoană infectată cu COVID 19.

UPDATE 20:10 | Trei noi cazuri de infectare cu Covid-19 au fost confirmate marți seara. Este vorba despre trei pacienți din Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara. Cei trei se aflau în carantină la Arad, pentru că veneau din zone cu multe cazuri de coronavirus.

UPDATE 16:05 | A mai fost depistat cu coronavirus un cetățean care a călătorit în Israel. În acest moment sunt 8 confirmări noi cu Covid 19, bilațul ajunge la 25 de persoane infectate.

Dintre celelalte șapte cazuri de coronavirus în București, trei sunt în legătură cu cazul Gerota, unul este contact al primului infectat din București, trei sunt cetățeni care au călătorit în Israel, Germania și Marea Britanie.

Un ser pentru tratarea bolnavilor de coronavirus, aflați în stare gravă, descoperit! Sursa tratamentului este uluitoare!

UPDATE 15:45 | Încă cinci cazuri noi de coronavirus au fost confirmate în București, după ce abia fuseseră confirmate trei persoane care sunt din familia bărbatului de 60 de ani de la ADP Sector 4.

Marți, Gabriela Firea a anunțat, printr-un mesaj publicat pe Facebook, încă trei cazuri de infectare cu coronavirus în Capitală.

„Încă trei persoane cu test pozitiv de coronavirus în București! Fiul, nora și nepotul domnului de 60 de ani, declarat aseară bolnav de COVID 19. Multa sănătate! Putere medicilor și asistentelor de la Spitalul Victor Babeș.

Ancheta epidemiologica a DSP, pentru persoanele cu care au intrat în contact, continuă.

Se impun măsuri sporite de dotare a spitalelor, Ambulanței, Smurd- ului, DSP cu țoată aparatura și tratamentele necesare, igienă, dezinfecție, evitarea locurilor aglomerate, închiderea tuturor școlilor și grădinițelor până după Paște, interzicerea evenimentelor culturale, sportive, de orice natură. Cooperare. Responsabilitate. Acțiune”, a anunțat Gabriela Firea.

Este vorba despre fiul, nora și nepotul bărbatului de 60 de ani (pacientul 17) care a fost internat la spitalul MAI, Dimitrie Gerota. Cele trei cazuri nu au fost încă confirmate oficial de Grupul de Comunicare Strategică.

Bărbatul de 60 de ani internat la Gerota ar fi împărțit mărțișoare!

Pacientul infectat cu coronavirus, în vârstă de 60 de ani, este fost polițist, pensionar din 2015. El fost plecat din țară și s-a întors în 26 februarie din Israel.

Bărbatul de 60 de ani, angajat la Amenajarea Domeniului Public (ADP), sector 4, ar fi împărțit mărțișoare, pe 2 martie, și a intrat în contact cu 120 de persoane, înainte de a ajunge la spital. A fost deschisă o anchetă epidemiologică. Mai multe detalii, în articolul: „Vă ofer puțin coronavirus, cu ajutorul lui Dumnezeu, și vă urez o primăvară frumoasă!”. Un bolnav de Covid-19 din România a oferit mărțișoare! Cu câte persoane a intrat în contact

Nora bărbatului de 60 de ani, angajată la Primărie

Gabriela Firea a mai transmis, marţi, că o angajată a municipalităţii este nora bărbatului de 60 de ani confirmat cu noul coronavirus, fiind internată cu soţul şi fiul la Spitalul „Victor Babeş", iar colegii ei au intrat în izolare la domiciliu.

„La Primăria Capitalei avem o colegă care este nora bolnavului care a fost declarat aseară în această situaţie ca fiind un pacient COVID-19. În acest moment, este internată împreună cu soţul şi fiul său la Spitalul Victor Babeş. S-au realizat toate analizele, toate testele şi aşteptăm în acest moment rezultatele. Am luat toate măsurile care se impun. Toţi colegii săi au intrat de astăzi în izolare la domiciliu, practic nu au mai venit la serviciu, fac parte, de asemenea, din această anchetă epidemiologică şi vor răspunde tuturor întrebărilor adresate de către reprezentanţii DSP.

În ceea ce priveşte zona unde se află respectiva direcţie, unde lucrează doamna în cauză, (...) s-a realizat dezinfecţie cu un aparat cu nebulizare, cu un dezinfectant de nivel foarte înalt. În funcţie de rezultatul testelor, vom lua măsuri şi mai serioase", a explicat Firea, într-un clip publicat pe Facebook.

Vestea bună a serii. Doi pacienţi internaţi cu coronavirus în Timişoara s-au vindecat şi vor fi externaţi... Coronavirus - LIVE TEXT. Alertă în România! Un nou caz de coronavirus a fost confirmat în București. Numărul persoanelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x