Antena Căutare

Incident BIZAR la Târgu Jiu! Un tânăr a văzut cum mașina lui pornește singură și ajunge în râu! (VIDEO)

Un tânăr din Târgu Jiu și-a parcat mașina lângă un restaurant și s-a dus să mănânce, dar nu a trecut mult până ce a văzut cum autovehiculul a început să meargă și a ajuns în apele râului Jiu! Imaginile sunt de-a dreptul surprinzătoare!

Omul şi-a parcat maşina în apropierea unui restaurant, însă nici nu a apucat bine să se așeze la masă că a fost anunţat că autoturismul său a ajuns în râul Jiu. Momentul aparent inexplicabil în care maşina porneşte singură a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

Cursa maşinii fără şofer s-a întins pe aproximativ 20 de metri. Pentru tânărul proprietar totul pare a fi desprins dintr-un scenariu de film SF.

Bărbatul spune că a parcat mașina și s-a dus să mănânce ceva, apoi a găsit-o în râul Jiu. Explicaţia pare totuşi să stea în înclinarea terenului din zona respectivă, spun martorii.

Tânărul îşi cumpărare maşina recent. Iar pentru a o scoate din apă, acesta a fost nevoit să se descurce singur. Deşi poliţiştii şi pompierii au venit la faţa locului, oamenii nu au putut interveni pentru că nu existau victime.

Autoturismul nu avea asigurare CASCO, astfel că şoferul va suporta singur cheltuielile de reparaţii.

Revoltător! Doi copii au fost bătuți de un polițist de la Locală! Un jurnalist a făcut public totul: ”Au fost bătuți și ... Dramă de nedescris pentru doi tineri proaspăt căsătoriți! Nașul lor A MURIT la două zile de la NUNTĂ! Avea 26 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x