Antena Căutare

Instanta nu l-a lasat pe Adrian Nastase sa-si imbratiseze fiul in sala de judecata

Adrian Nastase a primit un cadou mult dorit, de ziua fiului sau. Instanta a decis ca fostul premier poate sa paraseasca inchisoarea Jilava. Mai are de stat insa cateva zile, pana cand se va judeca recursul. Aflat in sala, Andrei Nastase nu a putut sa-si imbratiseze tatal. Instanta a refuzat gestul parintesc. Fostul premier este inchis de peste 230 de zile

Imbracat elegant, fara catuse, dar cu o mapa rosie sub brat, Adrian Nastase a fost adus de la Jilava la Judecatoria Sectorului 4. Opt gardieni l-au flancat pana in camera detinutilor. Apoi in sala de judecata.

Atmosfera a fost tensionata. Procurorul DNA si Adrian Nastase si-au aruncat replici taioase. De emotie, unul dintre sustinatorii fostului premier a lesinat si-a fost scos din sala de paramedici.

Procurorul a cerut mutarea procesului la Judecatoria Cornetu. Apoi, a pus la indoiala cartea scrisa in arest de Nastase.

In schimb, fostul premier a adus dovada documentele scrise de mana in cele peste sapte luni petrecute dupa gratii. "Sa vina alt cercetator, alt specialist, sa scrie o lucrare in care sa conteste ce am scris eu. Ma mira ca nu a fost contestat si certificatul meu de nastere”, sustine Nastase.

Dupa o ora si jumatate de confruntari cu procurorul DNA, Adrian Nastase a fost dus sa astepte sentinta in celula de la Jilava.

In urmatoarele ore, procurorii au anuntat deja ca au facut recurs. In cateva zile, vom avea si verdictul final. La tribunal, fostului premier nu i s-a permis sa-si imbratiseze baiatul cel mare, care a implinit 27 de ani.

Pana acum Adrian Nastase a stat in puscarie 233 de zile, din condamnarea de doi ani primita in dosarul Trofeul Calitatii. La pedeapsa se aduga si perioada petrecuta in spital dupa tentativa de sinucidere.

Nastase a anuntat ca plateste prejudiciul de 760.000 euro din dosar. Procedura de executare silita s-ar opri, iar averea lui Adrian Nastase nu ar mai fi evaluata.

O masina a fost lovita in plin de tren, pe soseaua de centura din Targoviste... Incepe cosmarul soferilor: Benzina ar putea ajunge sa coste SAPTE lei pe litru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x