Antena Căutare

Interfonul, una dintre cele mai bune metode pentru a vă securiza locuinţa

Siguranţa proprie şi a celor dragi este una dintre priorităţile fiecăruia dintre noi, mai ales că fenomenul infracţionalităţii este destul de ridicat în ţara noastră. Chiar dacă în ultimii ani furturile din locuinţe au înregistrat un trend descendent, această infracţiune reprezintă, potrivit unor statistici din 2016, 15 procente din totalul furturilor înregistrate la poliţie. Cel mai des, potrivit autorităţilor, pentru a pătrunde într-o locuinţă, hoţii forţează uşile de acces sau folosesc sisteme care înlocuiesc cheia, reuşind astfel să pătrundă în locuinţe.

Tocmai pentru a evita astfel de situaţii este necesar un grad cât mai ridicat de securitate pentru propria locuinţă. Dacă staţi la bloc, spre exemplu, un interfon vă poate scuti de neplăceri, înlocuind cheile cu sisteme performante de acces, pe care persoanele care vor să intre ilegal în bloc nu le pot debloca uşor.

La fel de util poate fi interfonul şi în cazul în care locuiţi la casă, reuşind astfel să vă asigure un grad sporit de siguranţă. De altfel, interfonul este util şi pentru a evita vizitele surpriză, având astfel posibilitatea să ştiţi cine vă vizitează.

Interfonul este un sistem de acces în curte sau în blocul în care locuiţi, înlocuind, practic clasicele chei. Interfoanele au început să fie folosite tot mai mult în ultimii ani, reprezentând un sistem de siguranţă pentru proprietari.

Cum şi acest domeniu a evoluat destul de mult, există interfoane pe bază de cod de acces, asigurând intrarea în bloc, curte sau complex pe baza unui cod numeric, existând posibilitatea setării unui cod de acces diferit pentru fiecare persoană, iar acestea pot fi dezactivate după o anumită perioadă de timp.

Vă recomandăm interfonul Electra, firma punând la dispoziţie interfoane ieftine și videointerfoane Electra, la preţuri foarte accesibile, de tipul “blocuri sistem digital duplex şi semiduplex”, “vile sistem digital duplex”, precum și dispozitive de control acces, automate pentru iluminat și amortizoare hidraulice.

Societatea deţine propria echipă de montaj şi instalare a echipamentelor, asigurând intervenţie, în caz de necesitate, atât în perioada de garanţie, cât şi ulterior. Electra Instal este o firmă înfiinţată în 1992, domeniu de activitate fiind distribuţia şi montarea interfoanelor pe care le produse la Iaşi.

Societatea are două puncte la lucru, la Bucureşti şi Buzău, având peste 2.000 de clienţi la nivel naţional, în principal asociaţii de locatari. Pe site-ul firmei vă veţi putea face un calcul al costurilor necesare montării unui astfel de sistem, existând posibilitatea solicitării unei oferte personalizate.

De asemenea, angajaţii firmei vă vor putea oferi consiliere, existând un chat online unde un consultant vă poate răspunde rapid la întrebări.

În concluzie, pe lângă avantajele de a beneficia contactul audio cu persoanele care doresc accesul în spațiul dumneavoastră de locuit, de un confort sporit, de convingerea că cei dragi dumneavoastră beneficiază de mai multă siguranță, cu sistemele de interfon Electra vă veți bucura și de fiabilitatea ridicată (un design simplu și modern, sunt ușor de utilizat și sunt rezistente la șocuri mecanice și la schimbări de temperatura), un design modern și un sistem de operare intuitiv și ușor de folosit de către oricare dintre membrii familiei.

VIDEO ȘOCANT! Cum a fost posibil?? Primele imagini cu accidentul tragic de pe autostradă, în care patru români au murit ... Lovitură cruntă pentru milioane de români! Vor fi nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunare pentru gaze! De când se ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x