Antena Căutare

Ipoteză șocantă la 22 ani de la moartea lui Tupac Shakur. Se presupune că rapperul ar trăi

Astazi, 13 septembrie 2018, se implinesc 22 de ani de la moartea cunoscutului cantaret rap Tupac(2Pac). Aceasta a murit din cauza unei impuscaturi care i-a cauzat complicatii pulmonare. Cu toate acestea, se presupune că 2Pac ar fi inca viu.

Astăzi, 13 septembrie 2018, se împlinesc 22 de ani de la moartea cunoscutului cântăreț rap Tupac(2Pac). Aceasta a murit din cauza unei împuscături care i-a cauzat complicații pulmonare. Cu toate acestea, se presupune că 2Pac ar fi încă viu.

Tupac Amaru Shakur (n. 16 iunie 1971 – d. 13 septembrie 1996), cunoscut sub numele de 2Pac, Makaveli sau doar Pac, a fost un artist american renumit pentru stilul lui de rap și muzica sa, cariera de actor, poezii și activitatea socială. Este inclus în Guinness Book of World Records ca fiind rapperul cu cele mai multe vânzări de albume din lume, peste 120 de milioane[10], 65 de milioane doar în America. Majoritatea cântecelor lui Tupac sunt despre viața grea din ghetouri, rasism, problemele din societate și, uneori, insulte adresate altor rapperi. Tupac este cunoscut pentru susținerea egalității rasei și egalitatea economică, cunoscut de asemenea și pentru descrierea în detaliu a violenței, abuzul de droguri și conflicte cu legea. Mulți îl consideră ca fiind cel mai mare rapper al tuturor timpurilor.

Cum a murit Tupac?

În noaptea de 7 septembrie 1996, Tupac a fost prezent la meciul de box dintre Mike Tyson și Bruce Seldon ce a avut loc la MGM Grand în Las Vegas. După acel meci, unul dintre asociații lui Suge Knight l-a văzut pe Orlando „Baby Lane” Anderson în holul MGM Grand și l-a anunțat pe Tupac de prezența acestuia, Tupac atacându-l. Cei care erau cu Tupac l-au lovit și ei de asemenea pe Orlando Anderson. Bătaia a fost înregistrată pe sistemul de supraveghere al hotelului.

Cu câteva săptămâni înainte, Anderson și câțiva membrii din Crips l-au jefuit pe unul dintre membrii casei de discuri Death Row într-un magazin de încălțăminte, precipitând atacul lui Tupac. După confruntarea sa cu Anderson, Tupac s-a urcat în mașina lui Suge Knight, o limuzină neagră, împreună cu membrii grupului „The Outlawz” și gărzile de corp pentru a merge către clubul deținut de Death Row, Clubul 662. La 10:55 pm, mașina a oprit la un semafor timp în care Tupac a fost fotografiat. Knight Au fost lasati sa plece fara a fi amendați câteva minute mai târziu . În jurul orei 23:15, a apărut un Cadillac alb din care s-a tras în mașină lui Suge Knight, gloanțele nimerindu-l atât pe Suge Knight, cât și pe Tupac, cel din urmă fiind grav rănit. După împușcături, Tupac a fost dus la Centrul Medical Universitar din Las Vegas, unde a fost tratat timp de șase zile, dar a murit din cauza problemelor pulmonare. Pe 13 septembrie 1996, la 04:03 am, Tupac Shakur a fost declarat mort. După acestea, corpul lui Tupac a fost incinerat, iar cenușa sa a fost împrăștiată în Oceanul Pacific, o parte din cenușă fiind amestecată cu marijuana de membrii grupului „The Outlawz”. Familia și prietenii au împărțit resturile rămase într-o ceremonie ce a avut loc în Soweto, Africa de Sud. Ceremonia a fost întârziată de la 13 septembrie 1996 la 16 iunie 1997, care ar fi fost a 26-a zi de naștere a lui Tupac.

Se presupune că rapperul trăiește

Controversatul rapper Tupac Shakur nu a murit în 1996. Cel puţin aşa susţine documentaristul Michael Nice pe canalul lui YouTube. La 22 de ani de la tragedie, Nice susţine că Tupac s-ar ascunde „dintr-o tabără în alta” pe continentul african pentru că este urmărit de „indivizi periculoşţi care îi vor răul”. Rapperul cunoscut pentru hitul „California Love” i-a promit lui Michael Nice că va reveni în viaţa publică la 13 septembrie 2019. Michael are o fotografie uşor neclară, făcută relativ recent care confirmă un lucru şocant: Tupac trăieşte. Fotografia lui Tupac şi a celor doi amici ai săi, aflaţi în jurul unui foc de tabără, undeva în Africa a devenit virală fiind urmărită de milioane de oameni din întreaga lume. Michael vrea să trimită fotografia la cele mai importante posturi de televiziune şi publicaţii „atunci când Tupac însuşi îi va da voie”.

Ipoteză șocantă la 22 ani de la moartea lui Tupac Shakur. Se presupune că rapperul ar trăi

Până atunci toate datele legate de misterul morţii lui Tupac vor fi ţinute secrete, spune Nice. Aşa apar primele teorii ale conspiraţiei

Sursa: click.ro

Nu, nu e glumă! Satul în care fiecare locuitor primește peste 10.000 de lei, fără să facă nimic!... Anunțul făcut de autorități! Categoria de români care va primi bani mai mulți! Iată în ce condiții!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x