Căutare Live

Italianul care a adus coronavirusul în România a fost vindecat! Declarații exclusive: „160 e nimic! Aici avem aproape un million deja”

Pacientul zero al României a fost externat. Italianul care ar fi infectat primul român a oferit un nou interviu în exclusivitate pentru Observator. Bărbatul a venit luna trecută în vizită, la familia soţiei din Gorj. Este convins, însă, că nu a avut nicio legătură cu primul pacient confirmat.

După trei săptămâni în care a fost îngrijit într-un spital din Rimini, Cesare Emendatori a fost externat.

„Sunt foarte bine, sunt acasă liniștit. Mai e de tratat puțină pneumonie, dar, în rest, totul e bine. Pneumonia cere un pic de timp…”, a declarat Cesare Emendatori, pacientul zero al României.

Italianul a ajuns în ţara noastră pe 18 februarie împreună cu fiul lui, în vârstă de 10 ani. În drumul lui a trecut prin două judeţe: Dolj şi Gorj.

A ajuns cu avionul pe Aeroportul din Craiova şi de-acolo a mers cu o maşină închiriată la familia soţiei sale, din Gorj. A doua zi a făcut o vizită la primăria din Drăguţeşti, însoţit de un alt om de afaceri italian.

„M-am dus să dorm, aveam febră 39. Dimineață m-am trezit, nu mai aveam febră, m-am dus în localitate să plătesc taxele, apoi mi-a revenit febra și am stat în casă până sâmbătă.

Soția și fiul meu nu au avut niciodată virusul, ei au fost negativi. Mai ales că fiul meu a fost cu mine, a dormit cu mine, a fost cu mine în România și nu a avut nimic”, a mai spus italianul.

Italianul care a adus coronavirusul în România demontează declarațiile autorităților! Noile mărturii ale bărbatului schimbă tot: „Ce vânătoare? Ce petrecere? Nu mai credeți tot ce auziți!”

La câteva zile după ce a plecat din România, în Gorj, un tânăr de 25 de ani a fost depistat cu acelaşi virus. El a fost considerat pacientul 1 al României.

„Eu, în România, nu am infectat chiar pe nimeni, pentru că nu m-am întâlnit cu nimeni. Era bolnav un băiat, acolo, care lucra acolo, eu nu l-am văzut niciodată. El venise din Germania. Probabil că avea deja”, susține Emendatori.

„O vedem la geam, plângând”. O femeie este blocată de două zile în casă cu cadavrul soțului ei, ucis de coronavirus. „Nimeni nu se atinge de ei!”

Din Italia, Cesare Emendatori urmăreşte ce se întâmplă în România.

Citește și
colaj de footgrafii cu raed arafat si vaccin
Deciziile oficiale: Ce măsuri sunt aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără mască în spații deschise, liber la petreceri
Deciziile oficiale: Ce măsuri sunt aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără mască în spații deschise, liber la petreceri
Colaj cu Sânziana Buruiană, îmbrăcată în roz
Sânziana Buruiană s-a mutat din țară și a ajuns să aibă un job cu un salariu impresionant. "Lucrez o oră pe zi"
Sânziana Buruiană s-a mutat din țară și a ajuns să aibă un job cu un salariu impresionant. "Lucrez o oră pe zi"
colaj de fotografii cu liviu varciu cu masca la spital si acasă
Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit
Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit
Mai multe articole

„Dar 160 e nimic. Aici avem aproape un million deja…Aici, în Italia, oamenii stau închiși în case, nu ies, și nu se știe când se va termina… înțelegeți? Și la voi, lumea trebuie să stea în casă. Dacă nu, se răspândește… uitați-vă în Italia ce se întâmplă!”

În doar câteva săptămâni, Italiaa devenit focarul de infecţie al Europei.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Institutul Cantacuzino, măsuri în lupta contra coronavirus în România...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri