Antena Căutare

"Iubire și război!". Doi tineri din Kiev s-au căsătorit în ziua în care armata rusă a atacat Ucraina: "Am vrut să fim împreună"

În timp ce sirenele de alarmă pentru raiduri aeriene sunau necontrolat în ziua în care Rusia a declanșat operațiunea militară împotriva Ucrainei, doi tineri din Kiev s-au căsătorit, relatează CNN. Iarina Arieva și Sviatoslav Fursin și-au jurat iubirea în vreme de război: "Putem muri și am vrut să fim împreună".

fotografie cu un cuplu care se casatoreste, rochii si aranjamnente albe Galerie
În timp ce sirenele de alarmă pentru raiduri aeriene sunau necontrolat în ziua în care Rusia a declanșat operațiunea militară împotriva Ucrainei, doi tineri din Kiev s-au căsătorit, relatează CNN. | shutterstock - imagine ilustrativă

Pe fundalul unei agitații mondiale și a unor sirene care anunțau un atac aviatic iminent, Iarina Arieva și Sviatoslav Fursin s-au așezat în genunchi, în fața alterului și și-au jurat iubire eternă. Imaginile oferite de CNN îi arată pe tineri în biserică, iar sunetul de fundal descrie o realiate pe care nu și-ar fi dorit să o trăiască.

Cei doi tineri plănuiau să se căsătorească pe 6 mai și să celebreze cum se cuvine momentul important din viața lor la un restaurant cu o "terasă foarte, foarte drăguță”, care are vedere la râul Nipru, povestește Arieva. Însă atacul militar declanșat în Ucraina le-a schimbat cursul planurilor.

Doi tineri s-au căsătorit în timp ce Rusia ataca Ucraina: "Putem muri și am vrut doar să fim împreună înainte de toate astea"

În dimineața de 24 februarie Vladimir Putin a anunțat operațiunea militară în Ucraina, atac care a început la ora 5.00 dimineața. Momentul a tulburat statele din întreaga lume. Conflictul deschis este condamnat ferm la nivel internațional și a pus pe fugă mii de ucraineni.

Rușii au atacat pe trei fronturi, invazia răspândindu-se spre centrul și estul Ucrainei: „Situația este grea. Vom lupta pentru pământul nostru. Putem muri și am vrut doar să fim împreună înainte de toate astea”, a spus Iarina Arieva pentru sursa citată mai sus.

În vremea marilor tensiuni, tinerii s-au grăbit să-și unească destinele pentru a fi "pentru totdeauna împreună". "A fost foarte înfricoșător”, povestește tânăra Arieva, care s-a căsătorit cu soțul ei la mănăstirea Sfântul Mihail din Kiev, relatează publicația CNN. Imaginile pot fi văzute AICI.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Ar trebui să fie cel mai fericit moment din viața ta, dar auzi asta”, a mai adăugat Arieva, deputat în Consiliul orașului Kiev.

Iarina Arieva și Sviatoslav Fursin s-au cunoscut în anul 2019, în timpul unui protest în centrul Kievului și au decis să nu mai amâne momentul căsătoriei de frica tensiunilor din lume, neștiind ce le rezervă viitorul.

Citește și: Orașele din România unde s-au refugiat ucrainenii. În Galați, hotelurile și căminele studențești s-au umplut

„Trebuie să ne apărăm țara. Trebuie să protejăm oamenii pe care îi iubim și pământul pe care trăim”, a spus ea. „Sper doar că totul va merge normal și vom avea pământul nostru, ne vom păstra țara în siguranță și fericită fără ruși în ea”, a mai spus tânăra.

Citește și: Grupul de hackeri Anonymous a declarat „război cibernetic” Rusiei. Ce s-a întâmplat cu canalul de televiziune rusesc RT

Arieva și-a descris soțul drept „cel mai apropiat prieten al ei de pe Pământ” și mărturisește că visează la ziua în care va putea sărbători cu adevărat momentul căsătoriei.

Citește și: Cine e Alina Kabaeva, femeia despre care se crede că e iubita lui Vladimir Putin. Există zvonuri că i-ar fi dăruit mai mulți copii

Orașele din România unde s-au refugiat ucrainenii. În Galați, hotelurile și căminele studențești s-au umplut... Cum a reușit Mircea Lucescu să părăsească Kievul. Antrenorul român a plecat în timp e Rusia lua cu asalt capitalei Ucrai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x