Live acumObservator 23
Prime Time 20:30X Factor

Jocurile Olimpice 2018. Aproape șaisprezece persoane au fost rănite

Jocurile Olimpice 2018, de la JO2018 PyeongChang, aduce vești proaste. Aproape șaisprezece persoane au suferit răni ușoare, din cauza unor rafale puternice vânt înregistrate la Gangneung, unul dintre siturile Jocurilor Olimpice de iarnă, informează agenţia EFE. 

Jocurile Olimpice 2018, de la JO2018 PyeongChang, aduce vești proaste. Aproape șaisprezece persoane au suferit răni ușoare, din cauza unor rafale puternice de vânt înregistrate la Gangneung, unul dintre siturile Jocurilor Olimpice de iarnă, informează agenţia EFE.

Jocurile Olimpice de Iarnă 2018. Răniţii au fost transportaţi la un spital local, din cauza leziunilor minore cauzate de impactul cu panourile de afişaj, corturile şi alte structuri temporare instalate la Gangneung, care au căzut ori s-au desprins din cauza vântului puternic.

Aproximativ 120 de panouri de afişaj şi 60 de corturi instalate în parcul olimpic de la Gangneung au fost deteriorate din cauza vântului, provocând rănirea a 13 voluntari şi a 3 spectatori, de la Jocurile Olimpice de iarnă 2018, a explicat purtătorul de cuvânt al comitetului de organizare a JO 2018, Sung Baik-you, în cursul unei conferinţe de presă.

Autorităţile locale au emis o alertă meteorologică miercuri, din cauza rafalelor de vânt extrem de puternice, care au atins 8,7 metri pe secundă.

Condiţiile meteorologice extreme au afectat derularea Jocurilor Olimpice şi în alte situri, obligându-i pe organizatori să anuleze sau să amâne desfăşurarea unor probe de schi alpin, sărituri cu schiurile, combinată nordică şi biatlon.

Jocurile Olimpice de iarnă 2018. Este a XXIII-a ediție a Jocurilor Olimpice, un eveniment multi-sportiv internațional major ce va avea loc în perioada 9-25 februarie la Pyeonghang. în Coreea de Sud.

Sursa, Antena3

Recomandari