Marian Vanghelie a fost jefuit! Hoții au intrat în casă, peste familie! Ce au luat

Lovitură dură pentru Marian Vanghelie, fostul lider PSD! Casa sa din localitatea Ghermănești a fost spartă și hoții au făcut prăpăd! Ce au luat?

Ce au furat hoții din casa lui Marian Vanghelie

Marian Vanghelie a dezvăluit faptul că locuința sa a fost prădată de hoți, aceștia profitând de faptul că era plecat. La momentul respectiv se aflau în casă soția, copilul și soacra, lucru ce la îngrijorat.

Fostul primar al Sectorului 5 al Capitalei a depus imediat plângere la Poliție și a dezvăluit faptul că fapta i se pare extrem de gravă și dorește ca vinovații să fie prinși.

Oamenii legii au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere și au demarat cercetările.

”Au furat un tablou de Pătrașcu, două ceasuri, niște bijuterii ale soției, butoni de-ai mei, cam tot ce-au prins. Nu am făcut o estimare, s-a făcut doar într-o formă oarecare, nu am făcut o estimare reală. Problema a fost că și-au permis să intre la 3 și ceva în casă, nu ajunsesem acasă, dar erau soția, copilul, soacra. Mi se pare foarte periculos că s-au întâmplat așa lucrurile (...) De pe camerele de la vecini știm că au fost două persoane care au stat cam 25 de minute, credem că a fost și o a treia persoană cu o mașină”, a spus Marian Vanghelie.

Din declarațiile făcute de Marian Vanghelie reiese faptul că hoții au furat din casa acestuia un tablou de mare preț („Cap de copil”) realizat de Gheorghe Petrașcu, două ceasuri, butoni și mai multe bijuterii, informează cei de la Antena3.

Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri