Căutare Live

Măsuri de siguranță pe aeroporturi împotriva virusului fără leac. Acolo unde există suspiciuni, pasagerii sunt consultaţi

De teama coronavirusului care face ravagii în China, iar pe toate marile aeroporturi ale lumii se iau măsuri drastice!

Cei care vin din zonele de risc sunt informaţi în privinţa simptomelor de boală şi trec prin scannere care le verifică temperatura corporală.

Acolo unde există suspiciuni, pasagerii sunt consultaţi înainte să fie lăsaţi să plece. Şi în aeroporturile din România s-au luat măsuri de siguranţă.

Deocamdată, doar afişe care îi informează pe pasageri ce simptome ar trebui să-i alarmeze.

Pe cel mai mare aeroport din România, Aeroportul Henry Coandă, afişele care avertizează călătorii în privinţa pericolului coronavirusului din China sunt uşor trecute cu vederea. Mai ales astăzi.

Cu toate acestea, pasagerii care tranzitează marile aeroporturi ale Europei sunt la curent cu riscul pe care noul virus îl prezintă pentru călători. Dacă în Bucureşti, mesajele care avertizează călătorii sunt în limba română, engleză şi chineză, în Cluj mesajele sunt scrise doar în limba română. Nici aici nu le observă toţi cei care ajung în aeroport.

Deocamdată, în România nu a fost semnalată nicio suspiciune de infectare cu virusul respirator din China. Cu toate acestea, câţiva români sunt în carantină după ce s-au întors chiar din Wuhan. Deşi nu sunt zboruri directe către China, şi în aeroportul internaţional din Iaşi au fost puse aseară afişe care avertizează călătorii în privinţa coronavirusului.

Semnal de alarmă: România a intrat în criză profundă. Populația țării a scăzut tulburător de mult, iar statul nu știe ce... "Apa vie" din Bihor poate ucide! Deși nu este potabilă, localnicii spun că are proprietăți tămăduitoare...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri