Antena Căutare

Care sunt măsurile propuse pentru dată de 15 mai: firmele care au mai mult de 50 de angajaţi trebuie să își decaleze programul de lucru

Starea de urgenţă se încheie în curând, dar nu ştim ce ne aşteaptă de când intrăm în starea de alertă. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a precizat doar câteva dintre măsurile care ar putea fi impuse.

În primul rând, firmele care au mai mult de 50 de angajaţi şi care se vor întoarce la muncă sunt nevoite să își decaleze programul de lucru. Acestea vor fi obligate să se doteze cu termometre digitale, pentru a verifica temperatura angajaţilor sau a clienţilor magazinelor.

De asemenea, se vor lua măsuri și în cazul saloanele de înfrumuseţare care trebuie să facă frecvent dezinfecţie și curăţenie.

Imagini virale! Italienii ar putea fi închiși din nou în case. Oamenii au umplut străzile, fără mască și nu mai respectă distanțarea

Știm că au existat mai multe controverse legate de părăsirea localităților. Iată că, ministrul de Interne a precizat că putem să ieșim din localitate doar în anumite condiții care trebuie implementate de Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă.

Încă se discută dacă vom mai avea sau nu nevoie de declarația pe proprie răspundere. Chiar dacă ieșim din starea de urgență după 15 mai, nu se va putea merge pe stadion și nici nu se vor putea face nunți cu 200 de persoane.

Marcel Vela a recunoscut! Polițiștii nu mai dau amenzi românilor până pe 15 mai: "Au fost aplicate doar câteva avertismente"

De asemenea, ar putea fi ridicată carantina unor localități, vorbim de orașul Suceava și Țăndărei până la sfârșitul lunii. Dacă vor fi și alte măsuri incluse vom vedea astăzi când va fi publicat întreg pachetul de propuneri.

Marcel Vela a recunoscut! Polițiștii nu mai dau amenzi românilor până pe 15 mai: "Au fost aplicate doar câteva avertismente"

Mărturiile doctorului Virgil Păunescu: "M-am vaccinat împotriva Covid-19, funcționează!" În două săptămâni are confirmarea unui laborator din afara României

Întrebat dacă după decizia CCR au mai fost aplicate amenzi, Ministrul de Interne, Marcel Vela a spus că au fost date câteva avertismente, fără a fi aplicate amenzi pentru prevederile din ordonanţele militare de către polițiști.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a admis că decizia Curţii Constituţionale privind amenzile aplicate pe perioada stării de urgenţă "afectează toată România", el adăugând că în starea alertă vor exista metode de sancţionare.

Tragedie în Constanța după explozia unei butelii! Casa s-a prăbușit, iar proprietara, arsă toată, a fost scoasă de sub d... Semnal de alarmă! Covid-19 are noi simptome, febra și tusea NU sunt singurele semne! "Am simţit o presiune puternic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x