Cel mai mare secret despre Mario Iorgulescu a fost dat în vileag! Nimeni nu știa asta! Scandal uluitor! „Eu nu îi spusesem că am născut”

 

Cel mai mare secret despre Mario Iorgulescu a fost dat în vileag. Se pare că tatăl lui, Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a primit o veste bombă în urmă cu câteva decenii.

Mario Iorgulescu nu este singurul moștenitor al lui președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu.

Fratele vitreg al lui Mario Iorgulescu se numește Alexandru Antonio și are vârsta de 33 de ani, fiind cu nouă ani mai mare decât el. Mama acestuia este cunoscută în lumea showbizului din România.

Alexandru Antonio, fratele vitreg al lui Mario Iorgulescu, s-a născut în urma poveştii de dragoste pe care șeful LPF a trăit-o alături de Aurora Afodorci, o fostă balerină de la Teatrul Tănase. Ea este stabilită de multă vreme în Italia.

Gino Iorgulescu și Aurora Afodorci au avut o relaţie în urmă cu mai bine de trei decenii. La un moment dat, ea a rămas însărcinată şi a plecat în Italia. Fosta balerină a decis să păstreze sarcina departe de urechile fostului iubit, iar în octombrie 1986 s-a născut copilul lor. Gino Iorgulescu a aflat despre băiat după cinci ani şi a căutat-o pe fosta lui parteneră de viață.

„Oricum, eu nu îi spusesem lui Gino că l-am născut pe Alex şi am decis să-mi asum singură răspunderea. După cinci ani de la naşterea copilului meu, m-a descoperit el atunci când era în cantonament cu echipa la Telese Terme. Eu am avut demnitate şi cred că faptele arată caracterul fiecăruia”, a declara Aurora Afodorci în cadrul unui interviu oferit în 2010 pentru libertatea.ro.

În 1994, Aurora Afodorci şi Alexandru Antonio au venit în România şi au petrecut vara la vila din Snagov a lui Gino Iorgulescu. După efectuarea unui test de paternitate, Gino Iorgulescu şi mama primului său moștenitor au hotărât să se căsătorească. După un timp, Aurora Afodorci s-a întors în Italia, iar în acea perioadă, șeful LPF a cunoscut-o pe Gabriela, femeia care i l-a dăruit pe Mario și alături de care trăiește în prezent.

Într-un interviu mai vechi, Aurora Afodorci a spus că îşi câştigă existenţa din comercializarea vinului de lux. Ea locuiește în Roma. „Fiul meu, Alex, a jucat fotbal când era mic, dar nu a devenit profesionist. Acum e student la Università di Roma, la ştiinţe economice (n.r.: a absolvit facultatea). Eu vreau să-mi deschid un studio de balet aici, în care o să iniţiez copiii”, a mai povestit, potrivit cancan.ro, fosta parteneră a lui Gino Iorgulescu în urmă cu ani buni.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI