Antena Căutare

Micul Hercule, masina de facut bani pentru parintii lui, cu pretul sanatatii

"Micul Hercule" de Romania si fratele lui raman marcati pe viata din cauza ambitiei tatalui de a-i transforma in culturisti. Medicii spun ca baietii, unul de 6 ani, celalalt, de 8, s-au oprit din crestere din cauza efortului fizic. Protectia Copilului i-a interzis tatalui sa-si mai supuna fiii la antrenamentele epuizante pe care le face cu ei de la doi ani.

Antrenamente chinuitoare, exercitii de forta dificile si pentru un adult! Erau pana azi lucruri obisnuite pentru cei doi frati de 6 si 8 ani.

Inspectorii de la Protectia Copilului au pus piciorul in prag. “Am impus tatalui sa intrerupa exercitiile cu copii si publicitatea pe marginea lor”, a declarat Cristian Lungu, director adjunct, Protectia Copilului Olt.

Tatal celor doi culturisti in miniatura este anchetat dupa ce a postat pe internet un filmulet in care cere bani pentru vitaminele copiilor. Ca sa-si sensibilizeze publicul, a inregistrat si vizitele la medic pe care le-au facut cei doi baieti.

Medicii spun ca procesul de crestere al copiilor nu este normal. “Cel mare are un deficit de 18-19 centimetri raportat la talia unui copil normal, vorbim de minimum pe care trebuie sa-l aiba la varsta lui de 8 ani”, spune Ionut Puenea, medic de familie.

Baietilor li se vor face si teste genetice. Pentru a afla daca sufera de o forma de nanism sau daca nu cresc din cauza antrenamentelor de forta. La examenul psihologic, fratii culturisti nu au lasat impresia ca ar fi abuzati. Chiar si asa, tatal-antrenor poate fi acuzat de rele tratamente aplicate minorilor.

Micul Hercule a devenit vedeta la 5 ani, intr-un show de talente, cand familia lui traia in Italia. Acolo i-ar fi venit tatalui ideea sa exploateze financiar succesul baiatului. Nu a fost pe placul autoritatilor italiene iar familia s-a intors acasa, in Slatina.

Pentru abilitatile nemaintalnite, culturistul in miniatura a intrat de trei ori in cartea recordurilor. Tatal se lauda cu performantele lui pe internet unde incarca zilnic inregistrari de la antrenamente. Contra cost, fanii Micului Hercule pot primi si poze cu autograf.

Guvernul Boc a dat opt milioane de euro pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului... Un TIR a trecut printr-o avalansa de stanci, in Defileul Jiului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x