Căutare Live

Ministrul Transporturilor, anunț de ultimă oră: ”Uber și Bolt nu se închid! S-a promovat un fake news!”

Noile modificări aduse legii taximetriei au intrat în vigoare astăzi și au stârnit numeroase controverse în rândul șoferilor și clienților aplicațiilor de tip ride share-ing, precum Uber și Bolt. 

Noile modificări aduse legii taximetriei au intrat în vigoare astăzi și au stârnit numeroase controverse în rândul șoferilor și clienților aplicațiilor de tip ride share-ing, precum Uber și Bolt.

Noile reglementări prevăd că şoferii care transportă persoane fără să aibă licenţă pot fi amendaţi de la prima abatere, fără să fie necesar ca ei să fie prinşi cu clienţi în maşină de mai multe ori.

Mulți dintre români s-au arătat revoltați de faptul că aceste aplicații ar urma să fie închise, însă surse de la Guvern spun că aceste servicii vor fi reglementate, pentru ca ele să nu dispară. Mai mult de atât, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat în exclusivitate pentru Antena 3 că Uber nu este piraterie și nu este interzis.

Citește și: Veste proastă pentru milioane de oameni! Începând de astăzi, șoferii Uber, Bolt, BlablaCar și Clever nu mai au voie pe străzi

”S-a promovat un fake news foarte mare în ultima perioadă cu privire la acest subiect. Noi am dat o ordonanță care vine să anuleze pe cei care efectuează piraterie, nu vorbim de platformele electronice.

Noi am vorbit cu reprezentanții platformelor chiar ieri. Noi am început și am finalizat o ordonanță care vine să reglementeze acest domeniu.

Citește și: Este oficial! Taxify își schimbă numele de astăzi! Sub ce denumire îl vor găsi utilizatorii în aplicație

Vreau să zic că nu sunt interzise nici Uber, nici Bolt. Vrem doar să se respecte aceste reglamentări. Noi am făcut tot să combatem piraterie și aici repet, nu vorbim de platforme.”, a declarat Răzvan Cuc, la Antena 3.

Ministrul Muncii, Marius Budai, despre recalcularea pensiilor: Anumiţi pensionari vor primi până la 12 milioane de lei v... Un bărbat de 52 de ani, împușcat de polițiști, la Galați! Omul arunca cu pietre în vecini ...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri