Antena Căutare

Munti de gunoaie in curtea Spitalului de Urgenta din Craiova!

Sunt munti de gunoaie in curtea Spitalului de Urgenta din Craiova. Pacientii prefera sa ramana in rezerve decat sa faca slalom printre paharele de cafele, ambalajele de alimente sau mucurile de tigari aruncate peste tot. Reprezentantii spitalului spun ca se face curatenie, dar degeaba. Tot pacientii sunt cei care fac prea multa mizerie.

Este un focar de infectie, iar asta vede oricine intra in curtea spitalului. Pe langa bancile pe care pacientii ar trebui sa se relaxeze, domneste gunoiul. Iar mirosul este, de cele mai multe ori, insuportabil.

O singura femeie de serviciu este responsabila de spatiile verzi din jurul spitalului. Spatii care inseamna cam 20.000 de metri patrati. In conditiile acestea, conducerea spitalului spune ca nu are bani sa angajeze o firma de curatenie si nici pentru cativa oameni in plus.

Spitalul plateste in fiecare luna peste 15.000 de lei pentru ridicarea gunoiului.

Accident cumplit in Giurgiu: Trei politisti si-au pierdut viata, dupa ce soferul a adormit la volan... Peste 60 de cai lipitani de la herghelia Sambata de Jos au fost scosi la licitatie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x