Antena Căutare

Ultimă oră: Incendiu puternic la etajul șapte al unui bloc din București! O persoană, găsită moartă!

Un puternic incendiu a izbucnit, miercuri, la etajul şapte al unui bloc din Capitală, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. O persoană a fost găsită decedată în apartamentul de unde a pornit focul. 

Ultimă oră: Incendiu puternic la etajul șapte al unui bloc din București! O persoană, găsită moartă!
| Cancan

UPDATE: 13:40: Autoscara a fost retrasă din apropiera imobilului, nu mai există risc de extindere a focului și pompierii se apropie de încheierea misiunii.

Un puternic incendiu a izbucnit, miercuri, la etajul şapte al unui bloc din Capitală, pe Bd. Ion Mihalache, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. O persoană a fost găsită decedată în apartamentul de unde a pornit focul.

ISU Bucureşti-Ilfov a anunţat că intervine, cu patru autospeciale de stingere şi Detaşamentul Special de Salvatori, la un incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul al şaptelea al unui bloc pe Bulevardul Ion Mihalache.

Primele informaţii arătau că este posibil să fie persoane surprinse la etajele superioare, potrivit News.ro.

Ulterior, ISU Bucureşti-Ilfov a precizat că o perspană a fost evacuată de la etajul al cincilea al blocului, iar în apartamentul de unde a pornit focul a fost găsită o persoană decedată. Este vorba despre o femeie.

Intervenţia este în plină desfăşurare.

Ore mai scurte pentru elevi, în zilele următoare. Motivul este uimitor!... Programul a fost prelungit încă doi ani! Vouchere de 3.000 de euro pentru mii de cupluri cu probleme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x