O decepție în dragoste ar fi provocat cele două sinucideri din Vaslui. O mamă și-a urmat fiul la moarte, la doar câteva ore după ce tânărul și-a pus capăt zilelor

 

Dublă tragedie la Vaslui, în doar câteva ore. O femeie s-a aruncat de pe pasarela CFR după ce a aflat că fiul său şi-a pus capăt vieţii. Un echipaj SMURD a fost chemat imediat să intervină. Femeia a fost găsită în stop cardio-respirator, dar medicii nu au mai reuşit să o salveze.

Apropiaţii spun că o decepţie în dragoste l-ar fi împins pe fiul ei să renunţe la viaţă, la doar 26 de ani. Iar mama, care nu a suportat durerea, a recurs la gestul extrem câteva ore mai târziu.

Petrică Stavăr s-a sinucis, la doar 23 de ani. Corpul lui a fost descoperit, atârnând de crengile unui copac din pădurea Delea, de la marginea orașului Vaslui, de o femeie care se întorcea de la biserică.

Vestea a distrus-o pe mama tânărului. La doar câteva ore după ce a aflat că fiul ei s-a sinucis, femeia s-a aruncat în gol, de pe pasarela de la stația CFR. Un tânăr a încercat să o oprească, dar femeia s-a smuls din brațele lui și s-a aruncat în gol. Medicii au încercat să o readucă la viață mai bine de o oră, fără succes.facebook whatsapp twitter pinterest