Antena Căutare

Nu da CLICK, că nu interesează pe nimeni! O elevă de clasa întâi din Deva, cea mai bună din ţară la limba română!

Performanţele nu ţin cont de vârstă! O demonstrează pe deplin o elevă de clasa întâi din Deva care a devenit cea mai bună din ţară la limba română, după ce a obţinut punctajul maxim la un concurs pe domeniu.

Mihai Bica, primul român care a studiat Medicina la Cambridge: „Vorbind cu un medic grec, am regăsit un sentiment ciudat pe care l-am simțit deseori- «ideea de a face ceva pentru oamenii din țara mea!»”

Ioana Someşan a luat la faza naţională 100 de puncte, asta înseamnă premiul întâi pe ţară!

La o vârstă la care alţi copii de abia se învaţă cu statul în bancă, Ioana Someşan face performanţă. Puştoaica de şapte ani jumate a obţinut primul loc la un test, varianta de gimnaziu a olimpiadei de limbă şi literatură română.

Fetiţa îşi ia foarte în serios rolul de elev. Munceşte mult şi la școală, dar şi acasă pentru că vrea să fie mereu cea mai bună.

Mama Ioanei este încântată de succesul ei şi spune că premiul îi răsplăteşte efortul pe care îl depune şi în afara orelor de la şcoală.

Vestea a adus o mare bucurie şi colegilor, dar şi conducerii Colegiului Sportiv din Deva. Pe lângă performanţele în gimnastică, le adaugă şi pe cele din educaţie.

Temperaturile ajung la 33 de grade Celsius. Caniculă, aproape de COD PORTOCALIU?! Cum va fi vremea pe 31 mai... Așa ceva doar în România ar fi fost posibil! O maşină a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care transporta o bo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x