Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Trei noi focare de COVID-19 ar putea exploda! O pacientă a fost plimbată prin mai multe spitale, înainte să fie testată și confirmată cu noul coronavirus

Anchetă epidemiologică uriașă în Vrancea, duă ce o pacientă a fost plimbată prin trei spitale înainte de fi testată pentru COVID-19.

O pacientă a fost plimbată prin mai multe spitale, înainte să fie testată și confirmată cu noul coronavirus

Profimedia

DSP Vrancea a declanșat anchetă la Spitalul Orășenesc Panciu, în urma confirmării cu noul coronavirus a unei paciente internate în unitatea sanitară, după ce a trecut prin alte două spitale.

Conform autorităţilor vrâncene, femeia a ajuns iniţial la Panciu, unde a fost internată cu diagnosticul de pneumonie interstiţială, după care a fost transferată la Spitalul Judeţean Focşani, de unde a fost apoi trimisă la Adjud, unitate suport pentru COVID-19.

Abia la Adjud a fost testată, iar ancheta a început când testul a ieşit pozitiv.

Gest disperat, la Timișoara. O femeie s-a aruncat în gol, de la fereastra salonului în care era internată. Ce aflase de la medici, cu puțin timp înainte de gestul cumplit?

DSP vrea să afle condiţiile în care pacienta a fost internată la Panciu şi dacă protocolul de internare a fost respectat.

Potrivit reprezentanţilor spitalului, pacientei i s-a făcut triajul epidemiologic la internare. Ea nu avea temperatură ori alte simptome specifice, dar în urma unei radiografii pulmonare care a arătat modificări, s-a decis că femeia trebuie să rămână în spital.

Vom fi obligați să ne vaccinăm împotriva COVID-19? Răspunsul ministrului Sănătății: „Este o patologie nouă”

Potrivit News.ro, Pacienta a ajuns la Focşani şi apoi la Adjud după ce a nu a răspuns la tratamentul administrat la Panciu. Nouă angajaţi ai spitalului care au intrat în contact cu bolnava au fost testaţi şi se aşteaptă finalizarea anchetelor epidemiologice.

Recomandari