Antena Căutare

Patru tineri nerabdatori sa-si petreaca noaptea in oras s-au oprit intr-un garaj cu masina

Au vrut putina adrenalina, dar au primit mai mult decat au putut duce. Patru tineri nerabdatori sa-si petreaca noaptea in oras s-au oprit intr-un garaj cu masina pe care au imprumutat-o de la fratele unuia dintre ei. Cascadoria i-a bagat pe trei dintre tineri in spital, iar pe al patrulea. in masina politiei

Medicii si-au pus mainile in cap cand au ajuns la fata locului. Singurul care n-a avut nevoie de ajutorul medicilor, a fost tanarul care i-a bagat in spital pe cei trei. “Soferul nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare intrand intr-o anexa”, a declarat subinspectorul Alexandra Niculae, purtator de cuvant al IPJ Dambovita.

Baiatul a incercat sa-i convinga pe politisti ca el a fost un simplu pasager. In cele din urma a recunoscut ca el a provocat dezastrul. Din cauza vitezei a pierdut controlul volanului, iar prietenii sai au platit scump pentru greseala lui. “Trei victime prezinta leziuni ce nu pun in pericol viata, sunt stabile. Mai grav este fata cu o fractura de clavicula si baiatul cu un traumatism cranian cu o plaga paretooccipitala destul de mare”, a precizat medicul Liviu Voinea de la Serviciul de Ambulanta Dambovita.

Pentru asta soferul grabit va trebui sa le dea socoteala politistilor. Dar si proprietarului masinii, caruia i-a promis ca va conduce cu grija.

Carambol pe o sosea din Bucuresti! Un sofer prea beat ca sa mai vada masinile din fata a bagat trei oameni in spital... Despre Catedrala Neamului: s-a marit numarul de muncitori, echipele s-au impartit pe zone, iar simbolul cladirii va fi &...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x