Antena Căutare

Povestea curierului fără mâini. Florin Burcea munceşte pentru a-și îngriji fetița de patru ani: "Când ajung acasă, de la lift îmi sare în brațe"

Are multă ambiție, puține dorințe, două locuri de muncă și nicio mână. Este povestea lui Florin Burcea, un tânăr care nu așteaptă nimic de la nimeni. El doar oferă. Deşi a rămas fără mâini în urma unui accident, lucrează zece ore pe zi.

Povestea curierului fără mâini. Florin Burcea munceşte pentru a-și îngriji fetița de patru ani: "Când ajung acasă, de la lift îmi sare în brațe" Galerie
Florin Burcea

Florin este angajat la un club sportiv, livrează mâncare pe bicicletă şi are grijă de fetiţa lui de patru ani.

Nu îi place să vorbească despre trecut. Avea 14 ani când viața i s-a schimbat. A încercat să recupereze o minge ajunsă lângă un transformator electric, iar mâinile i-au fost distruse până la coate. Doar el știe ce a fost în sufletul lui. Ca un adevărat luptător, Florin Buricea spune zâmbind că a scăpat cu viață și asta este cel mai important.

Și-a terminat studiile, și-a cunoscut marea iubire în urmă cu 6 ani, iar împreună au o fetiță, cel mai mare dar pe care i l-a făcut viața.

De 14 ani lucrează la Clubul Sportiv Dinamo, iar de câteva luni este și curier. Livrează mâncare pe bicicletă. Lucrează uneori și 10 ore pe zi, dar nu spune niciodată că îi este greu sau că se simte obosit.

Alertă în patru orașe din țară! România, în luptă cu virusul ucigaș din China... Comandament de urgenţă la Primăria Capitalei, din cauza cazurilor de gripă/ Numărul infecţiilor respiratorii, în creşter...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x