Antena Căutare

Raed Arafat: Daca ramaneam oamenii spuneau ca tin de scaun

Raed Arafat a vorbit marti seara in emisiunea "Sinteza Zilei" despre scandalul cu Traian Basescu.

Declaratii Raed Arafat

Daca ramaneam fie ca trebuia sa tac din gura si nu mai aveam nicio posibilitate de a vorbi. Si cand am vorbit tehnic am deranjat. In cele doua intalniri eu am fost pus la zid si am plecat. Unul dintre cei trei oameni care au fost la minister au atacat ministerul de urgenta, cu date nerealiste. Cel care vorbea era din afara sistemului. Domnul doctor Cristian Vladescu si domnul Duta erau prezenti la aceea intalnire. Dupa aceasta discutie mi-am cerut scuze si m-am retras. Si dupa acesta discutie mi s-a interzis sa mai vin sa discut la minister.

Cand nu pot sa vorbesc tehnic in minister, normal ca trebuie sa ies in afara. Eu nu stau doar in minister, eu coordonez UPU, SMURD. Autoritatea unei persoane nu mai exista astfel.

Cand am avut o discutie cu Comisia am fost reclamat ca fac mare valva. Am fost sunat de domnul presedinte, 1 minut si jumatate la telefon, si i-am spus ca am mare semne de intrebare. Si mi s-a spus sa fie lasati sa lucreze. Cand am vazut ce a iesit am trimis un email si mi s-a spus ca voi fi chemat la intalniri. Cineva cred ca a pompat ideea ca domnul Arafat e impotriva si e dusmanul sistemului.

Eu am un punct de vedere practic si tehnic mult mai avizat decat al celor care au scris aceasta lege. Ori cand eu vad ca usa e inchisa si incercam sa explic in interior, la cine sa explic?!

Daca ramaneam poate oamenii spuneau ca tin de scaun. Dar sunt mult mai liber sa vorbesc.

Poate o sa fac mai multe din afara.

Eu nu am preferinte politice. Eu am lucrat ca om tehnic. Eu sunt dispus oricand sa revin daca mergem mai departe pe o constructie pozitiva a unui sistem de urgenta.


Foto: Intact Images

CT Popescu: "Am vazut umorul de bodega si marlania domnului Basescu"... Cutremur de 4.4 grade pe scara Richter in zona Vrancea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x