Antena Căutare

Declarații ȘOCANTE! Medicul Victor Zota: "Iovan era încă în viaţă când au ajuns localnicii, însă medicii l-au declarat mort fără să-i dea şocuri"

Medicul Victor Zota face declatații șocante, în direct, la Acces Direct!

Medicul Victor Zota face declatații șocante, în direct, la Acces Direct!

"A fost groaznic, în momentul în care am aflat nu-mi venea să cred, telefonul a funcţionat perfect când am luat legătura cu doctorul Zamfir. Pe măsură ce treceau orele îl simţeam deznădăjduit, se instalau primele stări ale şocului hipotermic, îşi pierdea speranţa. Am fost ferm convins că după ce a sunat la 112 vor fi salvaţi în 1-2 ore, după ce am văzut că treceau orele am început să-mi pun semne de întrebare, pentru că se întuneca. Mi-a spus pe la ora 20:30 că poate e ultimul apel la care răspunde, doctorul Radu a făcut lucruri eroice acolo, a încercat să-l ajute pe Iovan. Pe la ora 21:00 mi-a spus că încearcă să resusciteze eleva care credea el că nu mai respira", a povestit doctorul Victor Zota la Acces Direct.

"Domnul de la SMURD Bihor a făcut afirmaţia cum că domnul Iovan este mort fără ca el să-l vadă, mai bine şi-ar da demisia. Indiferent cât timp a trecut, în momentul în care se instalează şocul hipotermic major este extrem de greu să constaţi dacă pacientul este decedat sau nu, poţi să fi în acest şoc hipotermic ore întregi, ca medic îţi este foarte greu să-ţi dai seama dacă este mort dacă nu ai aparate. El s-a bazat pe ceea ce au spus pădurarii, l-au văzut rece, Domnul Şef SMURD avea aparate, trebuia să dea câteva şocuri. A mai spus că fata era decedată la ora 16:30, nici vorbă, la ora aia încă se putea coopera cu ea. Radu mi-a confirmat că sunt toţi în viaţă şi că fata este cât de cât stabilă. Autopsia a fost făcută de către un medic legist şi este extrem de trist dacă este corect ceea ce a spus el. Radu Zamfir este un doctor extrem de bun şi dacă mi-a spus la ora 20:30-21:00 că fata atunci a intrat în stop şi o resuscitează înseamnă că aşa este. Eu ştiu ce aparatură au avut colegii de acolo şi ce puteau să facă, este inimaginabil cum au stat şi s-au uitat cum localnicii fără niciun fel de pregătire coboară victimile şi ei stau şi se uită", a adăugat medicul Zota.

Citește mai multe pe spynews.ro!

Ziana şi Raluca, primele cadre medicale care au ajuns la răniţii din Apuseni!... Oameni simpli cu suflete mari! Gheorghe Trif, Gheorghe Giurgiu şi Argentin Todea, despre copiii lor: "Îi învăţăm să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x