Antena Căutare

Românii finanţează organizaţiile teroriste ISIS fără să știe! Totul pornește odată cu folosirea calculatorului! Te afli în pericol?

Românii finanţează organizaţiile teroriste fără să ştie acest lucru! Dezvăluirea şocantă e făcută de fosta şefă a serviciilor secrete israliene, în exclusivitate pentru Observator!

Românii finanţează organizaţiile teroriste fără să ştie acest lucru! Dezvăluirea şocantă e făcută de fosta şefă a serviciilor secrete israliene, în exclusivitate pentru Observator!

Acest lucru se întâmplă fiindcă tot mai multe calculatoare sunt sparte de hackeri în numele ISIS!

Suntem în mijlocul unui război invizibil, în care soldaţii cibernetici atacă inclusiv conturile bancare ale românilor, avertizează experţii.

Doi din zece români care folosesc computerul cad victimele hackerilor ce fură în numele organizaţiilor teroriste. O spune răspicat Maya Horowitz, cea care a condus, timp de nouă ani, serviciile secrete israeliene.

Doar anul trecut, hackerii au furat 400 de milioane de euro din conturile românilor. O mare parte din bani ar fi ajuns în conturile teroriştilor. În războiul mileniului trei, computerele au devenit arme.

10 și 11 noiembrie îți vor decide viața pe termen lung! Cum te influențează luna următoare, în funcție de zodie

E un război în care soldaţii se mută din spatele tranşeelor, în spatele monitoarelor. Un fost militar în trupele speciale israeliene e astăzi unul dintre cei mai buni cercetători IT. Ştie că atacurile cibernetice pot lovi pe oricine.

Trucuri pentru a prinde cele mai bune preţuri de Black Friday!

Dar experţii se tem că pagubele vor fi şi mai mari, până la sfârşitul acestui an. Şi îi sfătuiesc pe utilizatorii de internet să nu acceseze reţele wireless fără parolă sau linkuri din surse nesigure, să nu folosească programe piratate şi să-şi protejeze computerul cu un antivirus.

Doi ani de la Colectiv. A scăpat de incendiu, dar nu și de ghinion! Mihai este ajutat zi de zi de colegi, după ce mama s... Legea pensiilor a fost modificată. O categorie importantă a pensionarilor este serios afectată!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x