Antena Căutare

Scrisoare a primarului din Deta: Am fost pus la zid si executat

Primarul din Deta, Petru Roman, a decis sa-si ceara scuze cetatenilor din Deta prin intermediul unei scrisori. Acesta isi exprima regretul pentru situatia creata in localitate, in urma scandalului in care sunt implicati fiii sai, si spune ca tot scandalul creat a luat proportii neasteptate.

Petru Roman sustine in continuare ca intreaga situatie reprezinta un atac politic. Primarul mai spune ca nu si-a dorit ca lucrurile sa ajunga stadiul acesta si isi cere scuze ca nu va putea participa, alaturi de cetatenii din Deta, la zillele orasului.

Am fost pus la zid si executat ca in urma cu 50 de ani, pe vremea stalinismului", spune Petru Roman in scrisoarea adresata cetatenilor.

Sufar cand imi vad copiii anchetati. (...) Nu spun ca sunt ingeri, dar nu sunt nici cei mai mari criminali din tara", a mai scris primarul.

Joi, anchetatorii au descoperit un adevarat arsenal langa locuinta lui Calin Roman, fiul primarului din Deta. Zecile de pistoale, topoare, bate, cutite si cutii cu munitie au fost gasite in curtea unei case nelocuite care are un gard comun cu imobilul in care acesta locuieste.

Armele care au fost ridicate de politisti urmeaza sa fie expertizate pentru a se stabili daca au fost folosite in altercatia de sambata noapte.

Sursa: Antena3

Foto: opiniatimisoarei.ro

SOCANT! Si-a aruncat iubita din tren, pentru ca il insela... Cod Galben de ploi si grindina. Vezi zonele afectate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x