Căutare Live

Se fac angajări la stat. Posturi la Universitate, primării, spitale, școli și alte instituții publice pentru români, cu și fără experiență

În ultima lună din 2019 sunt organizate mai multe concursuri, pentru ocuparea unor posturi vacante, în instituţii publice din toate județe din tară. Se caută paznici, muncitori calificați, dar și asistenți medicali și îngrijitori. 

Angajări la stat

Candidaţii interesaţi de aceste locuri de muncă trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind studii sau vechime în muncă sau alte cerinţe.

În județul Alba, de exemplu, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia se caută om pentru a ocupa un post liber de secretar gradul III S la Facultatea de Drept și Științe Sociale. Condițiile impuse sunt studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă (Ciclul I + Ciclul II Bologna pentru absolvenții sistemului Bologna sau echivalenta celor două cicluri pentru candidații care au absolvit anterior sistemului Bologna), profil economic/juridic; vechime în specialitate – minimum 1 an vechime în activități de secretariat; deținerea cunoștințelor de utilizare a calculatorului dovedite prin studii/formare profesională etc. Concursul constă în proba scrisă și interviu.

Penru un job de muncitor calificat, instalator, angajat de Serviciul Tehnic și de Investiții, este nevoie de studii medii; certificat de calificare în meseria de instalator, minimum 4 ani vechime în muncă în meseria de instalator, iar angajarea se face în urma unei probe practice.

Toate locurile de muncă vacante din București și din județele din țară sunt disponibile online, pe site-ul Guvernului României, AICI.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Dosarul Colectiv, la final! Ce pedepse vor primi cei vinovați de moartea a 65 de tineri?...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri