Antena Căutare

SE SCHIMBĂ LEGEA! Ce se întâmplă cu mașinile care au GEAMURI FUMURII

În cazul în care ai geamuri negre la mașină atunci trebuie să știi că legislația se va modifica și riști amenzi serioase în cazul în care nu aplici modificările

În cazul în care ai geamuri negre la mașină atunci trebuie să știi că legislația se va modifica și riști amenzi serioase în cazul în care nu aplici modificările

Șoferii care vor geamuri fumuriivor avea voie să-şi lipeasca folii mai întunecate pe parbriz, dar opacitatea lor nu trebuie să depăşească 30%.

Legea din România prevede în acest moment ca geamurile din spate şi luneta maşinii pot fi complet întunecate, însă nu şi în faţă! Aici lucrurile sunt mai complicate! Folia trebuie să aibă 70 % transparenţă pentru geamuri laterale şi 75 % pentru parbriz, după cum anunță și spynews.ro.

Geamurile maşinii vin cu o opacitate de aproape 20 % încă din fabrică, iar dacă se lipeşte o folie pe geam opacitatea creşte, de exemplu, pâna la 40 %, conform Registrului Auto Roman. Pe scurt, în această situaţie legea este încălcată.

Cei care sunt prinşi în trafic cu folie mult prea întunecată rămân făra talon şi riscă o amenda de pana la 2.000 de lei.

Cum poţi face rost de bani pentru ideea ta de business, la ICEEfest? Antreprenori celebri şi speakeri cunoscuţi pentru c... Ce se întâmplă cu MAȘINILE PARCATE NEREGULAMENTAR! Decizia este DEFINITIVĂ...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x