Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Șef din Poliția Capitalei, fugărit de subalterni pe străzile din București! Bărbatul a fost prins pe un gard al Parcului Carol

Nu e banc! Un şef din Poliţia Capitalei a fugit de echipajul care l-a prins băut la volan. În cele din urmă, a fost găsit, dar nu oriunde, ci pe un gard al Parcului Carol din Bucureşti!

Șef din Poliția Capitalei, fugărit de subalterni pe străzile din București! Bărbatul a fost prins pe un gard al Parcului Carol

Un poliţist din Capitală este cercetat penal după ce s-a urcat băut la volan şi a a fost oprit în trafic de agenţii de la Brigada Rutieră care i-au suspendat permisul. Cu toate acestea, bărbatul s-a urcat la volan şi a plecat, fiind urmărit în trafic de colegii săi de la Rutieră.

Potrivit unor surse, poliţistul urmărit în trafic ar fi şeful Poliţiei Metrou, Emanuel Nica.

„În seara de 29.07.2020, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control, în Sectorul 4, un conducător auto, care a fost testat cu aparatul alcool test.

Având în vedere că valoarea indicată a fost de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru o perioada de 90 de zile. După sancţionare, bărbatul a urcat la volan şi a plecat, în condiţiile în care dreptul de a conduce ii fusese suspendat.

S-a procedat la măsura urmăririi, bărbatul de 49 de ani fiind imobilizat şi condus la sediul subunităţii de poliţie, unde a fost întocmit un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că bărbatul este poliţist în cadrul DGPMB şi la acel moment se afla în timpul liber, el fiind în concediu de odihnă.

„Din dispoziţia conducerii Poliţiei Capitalei, structura de control intern efectuează verificări cu privire la situaţia înregistrată”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Recomandari