Antena Căutare

Silvestru Șoșoacă a făcut dezvăluiri neașteptate despre divorțul de Diana Șoșoacă. Ce mărturisește despre fosta lui soție

Silvestru Șoșoacă a făcut noi declarații despre căsnicia cu Diana Șoșoacă la Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea.

colaj 2 poze, una cu diana sosoaca vorbind si una cu diana sosoaca si sotul ei Galerie
Silvestru Șoșoacă, fostul soț al Dianei Șoșoacă, a făcut dezvăluiri despre căsnicia lor. | FB & Hepta

Silvestru Șoșoacă, fostul soț al Dianei Șoșoacă, a făcut dezvăluiri de soția lui Diana Șoșoacă, cu care este în divorț. El a vorbit despre cum s-a schimbat partenera lui de viață după ce a intrat în politică.

Silvestru Șoșoacă rupe tăcerea

Bărbatul a povestit că se simte foarte liniștit și fericit acum că a finalizat actele de divorț cu Diana Șoșoacă.

“Am căutat foarte mut echipa aceasta de avocați, pentru că este echipa care a învins-o pe Diana în fiecare proces pe care l-a avut, adică nu au pierdut niciodată în faţa ei. Vor câştiga şi de data asta.

Citește și: Diana Șoșoacă, noi declarații în scandalul divorțului. Cu ce îl amenință senatoarea pe soțul Silvestru

După intrarea în Parlament de acum trei ani şi jumătate Diana a involuat ca om. A evoluat ca şi notorietate, a fost poate cel mai prolific senator, cel mai cunoscut politician din ţară cu siguranță, dar a involuat ca om. Cu cât avea mai mult succes în afara casei, în casă lucrurile erau diferite până când nu s-a mai putut locui împreună”, a povestit Silvestru Șoșoacă.

Fostul soț al Dianei Șoșoacă a spus că, deși a devenit extrem de cunoscută în politică și a creat vâlvă, în relația lor lucrurile nu decurgeau bine. Bărbatului îi era dificil să se înțeleagă cu ea. El a dezvăluit că Diana Șoșoacă se preface în ultimul timp și că nu își arată adevărata față.

“Asta este adevărata Diana, total diferită de Diana Șoșoacă de acum patru ani de zile când mergeam în piaţă, când riscam libertatea și amenzi, Diana aia care a cucerit publicul. Este diferită astăzi”, a mai adăugat Silvestru Șoșoacă.

În legătură cu bunurile pe care le au la comun, Silvestru Șoșoacă a spus că după divorț cei doi foști soți vor împărți doar numele și atât. Nu va avea loc un process de partaj.

Se pare că de când a intrat în politică, Diana Șoșoacă nu a adus venituri în plus acasă, ci, mai rău, a cheltuit mai mulți bani pentru a se face cunoscută.

Citește și: Diana Șoșoacă a rămas fără permis din cauza vitezei. Senatoarea s-a filmat în timp ce se certa cu polițiștii: „O să iau avionul”

“Este numele meu, altceva nu avem ce să împărțim. Nu va fi un proces de partaj. Noi ca şi familie nu am evoluat deloc financiar de când a intrat în politică ba din contră. Ea se cramponează de un nume şi nu înțeleg de ce”, a adăugat Silvestru Șoșoacă.

Declarațiile Dianei Șoșoacă imediat după ce Silvestru Șoșoacă i-a cerut divorțul

Diana Șoșoacă s-a simțit amenințată de soțul ei Silvestru Șoșoacă pentru că acesta a amenințat-o cu divorțul. Cei doi au format un cuplu timp de 7 ani, dar se pare că acum Dumitru Silvestru Șoșoacă își dorește să fie liber din nou.

Citește și: Câți ani are de fapt Diana Șoșoacă și care este numele ei complet. Puțini știu acest lucru

Conflictul dintre cei doi s-a transformat într-un scandal de proporții, cu acuzații de infidelitate și suspiciuni legate de fotografii compromițătoare. Scandalul dintre cei doi soți a început atunci când Diana Șoșoacă l-a suspendat din funcția de conducere a partidului SOS România.

Senatoarea Diana Șoșoacă este hotărâtă să îl cheme în tribunal pe Silvestru Șoșoacă, dorind să îi demonstreze că ea va avea ultimul cuvânt în relația lor.

Ea a mai trecut prin două divorțuri și a povestit că de ceilalți doi soți a divorțat din cauza lor.

„Vreau să aduc o lămurire cu privire la divorțul lui, că numele îmi va fi luat: un divorț poate dura și șapte ani, exact cât a durat căsătoria, depinde de avocat, poate să-l fac să țină și zece ani, dar la final să i se ia și hainele pentru mizeriile pe care le face.

Sunt multe dosare de divorț pe care le-am avut în care partea adversă nu a avut șanse și nu pentru că sunt rea, ci pentru că își meritau soarta, la fel ca acest personaj care vrea să intre în politică urcându-se pe numele meu.”, a spus Diana Șoșoacă, potrivit romaniatv.net.

Vezi mai multe ştiri politice în secţiunea de pe observatornews.ro

(P) 3 subiecte pe care trebuie să le aduci în discuție la următoarea ședință dacă lucrezi în HR... Categoria de români pentru care pensiile vor crește cel mai mult! Anunțul lui Daniel Baciu: „Vor fi creșteri spectaculoa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x