Antena Căutare

SOCANT! O fetita a murit de turbare la un spital din Iasi

O fetita de numai cinci ani, dintr-o comuna din Judetul Bacau, care avea simptome specifice turbarii (rabiei), a decedat la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi. Copila a fost muscata in luna decembrie de un caine fara stapan, dar doctorii de la Spitalul Judean Bacau unde a fost dusa dupa incident nu au vaccinat-o anti-rabic.

Medicii de la Spitalul din Iasi, unde fetita a fost transferata in urma cu cateva zile, dupa ce starea ei de sanatate s-a agravat, au declarat ca aceasta a fost dusa de doua ori la Spitalul Judetean din Bacau, dar nu i s-a administrat vaccinul anti-rabic.

"Din pacate, de rabie se moare intotdeauna, chiar si la sase luni de la incident. Fetita a ajuns la noi in stare foarte grava si a stat internata la Terapie Intensiva. Tragem un semnal de alarma si le recomandam oamenilor sa se vaccineze chiar daca au fost muscati de un animal domestic", a declarat directorul Spitalului din Iasi.

O nava s-a scufundat pe Dunare din cauza ghetii... Studiu: Peste 50% din elevii si studentii care termina studiile nu isi gasesc loc de munca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x