Antena Căutare

Șofer de TIR din Dâmbovița, prizonier între remorcă și asfalt! Ce au descoperit pompierii la fața locului!

Bărbatul a intrat sub remorcă să repare ceva, doar că perna de aer a cedat! S-a întâmplat în Dâmbovița, acolo unde un șofer de TIR a rămas prizonier între remorcă și asfalt!

Bărbatul a intrat sub remorcă să repare ceva, doar că perna de aer a cedat! S-a întâmplat în Dâmbovița, acolo unde un șofer de TIR a rămas prizonier între remorcă și asfalt!

Rămas prizonier între remorcă şi asfalt, şoferul şi-a sunat şeful, iar acesta a telefonat la 112. Pompierii l-au scos de sub remorcă teafăr şi nevătămat. A fost o misiune de salvare ca-n filme!

Incidentul a avut loc la ieşire din Târgovişte spre Sinaia. Şoferul de 27 de ani a tras pe dreapta şi a încercat să facă unele reparaţii sub TIR, dar a fost o clipă până când a ajuns victimă.

Salvare miraculoasă a unui şofer de TIR, în judeţul Dâmboviţa! Bărbatul a intrat sub remorcă să repare ceva, doar că perna de aer a cedat!

A fost salvat de pompieri. Iar bărbatul a ieşit fără nicio rană, asta şi pentru că remorca nu era încărcată.

Şoferul de TIR, din judeţul Alba, a fost testat cu aparatul etilotest, dar nu consumase alcool. După acest incident, specialiştii vor face verificări.

Veste cumplită pentru români! Cu cât se scumpesc alimentele și când apar noile prețuri la raft!... Sărbătoare 10 ianuarie. La mulți ani! Mii de români își sărbătoresc ziua numelui de botez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x