Antena Căutare

EXCLUSIV! Romanii prefera sa scape de probleme cu ajutorul vrajitoarelor

La vrajitoare e mai bine decat la psiholog! Un studiu arata ca romanii prefera sa scape de probleme cu ajutorul vracilor sau al tamaduitoarelor. E mai rapid si nu e nevoie de prea mult efort, pentru ca vrajitoarele pot sa descante chiar si prin telefon. Iar costurile sunt cam la fel: in jur de 200 de lei pentru o sedinta.

Chiar daca nu ai nicio problema, vrajitoarele tot iti gasesc una. Iar romanii care chiar au ceva necazuri sunt victime sigure. Vrajitoarele profita de spaimele lor, dar si faptul ca, la noi, sa mergi la psiholog inca e o rusine.

Unde mai pui ca vrajitoarele iti garanteaza ca te scapa de orice rau. Trebuie doar sa ai incredere in ele si sa mergi la cateva sedinte. Iar de bani, depinde de gravitatea situatiei.

In medie, o sedinta de "terapie" cu vrajitoarea costa 200 de lei. La fel ca la psiholog. Diferenta e ca prima doar iti ia banii, pe cand psihologul chiar te poate ajuta.

"Cred ca cel mai important lucru este ca populatia sa fie educata si instruita de ceea ce inseamna partea asta de psihic. Sa fim constienti de faptul ca stresul este o realitate, noi traim intr-o epoca foarte agitata", explica psihologul Cristina Fulop.

Desi studiul facut de Colegiul Psihologilor din Romania arata ca aproape 70% dintre romani cred in magie si merg la vrajitoare, toti se feresc sa vorbeasca de asa ceva.

Asta i s-a intamplat si Oanei Zavoranu. Doua vrajitoare au reusit sa o pacaleasca pe diva cu 450 000 de euro.

Urmeaza o saptamana de foc! ANM a emis o avertizare meteo de canicula... O adolescenta de 14 ani care a dormit 11 zile incontinuu, incadrata cu handicap de gradul al II-lea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x