Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Tichete de masa 2019. Ce se va întâmpla cu tichetele de masă de la 1 ianuarie. Anunțul a fost făcut!

Tichete de masă 2019. Anul viitor, tichetele de masă vor fi înlocuite. În schimbul lor, Guvernul promite două salarii minime ca bonuri de masă.

tichete de masa 2019

Tichete de masă 2019. Anul viitor, tichetele de masă vor fi înlocuite. În schimbul lor, Guvernul promite două salarii minime ca bonuri de masă.

Tichete de masă 2019. Începând cu 1 ianuarie 2019, cuantumul sporurilor, indemnizaţiilor, compensaţiilor, primelor şi al celorlalte elemente ale sistemului de salarizare care fac parte, potrivit legii, din salariul brut lunar, indemnizaţia brută de încadrare, solda lunară de care beneficiază personalul plătit din fonduri publice, se mențin cel mult la nivelul cuantumului acordat pentru luna decembrie 2018, în măsura în care personalul ocupă aceeaşi funcţie şi îşi desfăşoară activitatea în aceleaşi condiţii. Ordonatorii de credite stabilesc nivelul sporurilor cu respectarea alin. (1) având obligația încadrării în cheltuielile de personal aprobate pe anul 2019 prin buget.

Tichete de masă 2019. Guvernanții promit că, de la anul, punctul de pensie va creşte la 1265 de lei, iar pensia minimă se va majora de la 640 lei, la 704 lei. În plus, funcționarii publici vor primi anual, două salarii minime pentru cheltuielile de hrană, iar cadrele didactice vor avea o majorare a sporurilor cu 10%.

Tichete de masă 2019. Anul viitor, tichetele de masă vor fi înlocuite. În schimbul lor, Guvernul promite două salarii minime ca bonuri de masă.

sursa: romaniatv.net

Recomandari