Căutare Live

Tichete de masa 2019. Ce se va întâmpla cu tichetele de masă de la 1 ianuarie. Anunțul a fost făcut!

Tichete de masă 2019. Anul viitor, tichetele de masă vor fi înlocuite. În schimbul lor, Guvernul promite două salarii minime ca bonuri de masă.

tichete de masa 2019

Tichete de masă 2019. Anul viitor, tichetele de masă vor fi înlocuite. În schimbul lor, Guvernul promite două salarii minime ca bonuri de masă.

Tichete de masă 2019. Începând cu 1 ianuarie 2019, cuantumul sporurilor, indemnizaţiilor, compensaţiilor, primelor şi al celorlalte elemente ale sistemului de salarizare care fac parte, potrivit legii, din salariul brut lunar, indemnizaţia brută de încadrare, solda lunară de care beneficiază personalul plătit din fonduri publice, se mențin cel mult la nivelul cuantumului acordat pentru luna decembrie 2018, în măsura în care personalul ocupă aceeaşi funcţie şi îşi desfăşoară activitatea în aceleaşi condiţii. Ordonatorii de credite stabilesc nivelul sporurilor cu respectarea alin. (1) având obligația încadrării în cheltuielile de personal aprobate pe anul 2019 prin buget.

Tichete de masă 2019. Guvernanții promit că, de la anul, punctul de pensie va creşte la 1265 de lei, iar pensia minimă se va majora de la 640 lei, la 704 lei. În plus, funcționarii publici vor primi anual, două salarii minime pentru cheltuielile de hrană, iar cadrele didactice vor avea o majorare a sporurilor cu 10%.

Tichete de masă 2019. Anul viitor, tichetele de masă vor fi înlocuite. În schimbul lor, Guvernul promite două salarii minime ca bonuri de masă.

sursa: romaniatv.net

Școli închise, marți, în mai multe județe! Unde sunt suspendate cursurile... Doliu în lumea muzicii românești! Ultima imagine cu Anca Pop, cântăreața care a plonjat în Dunăre, la câțiva kilometri d...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Parteneri
Pui cu sos de ardei portughez, perfect pentru un prânz în familie
Catine.ro
Ultimele știri
x