Antena Căutare

Timiş: Accidentul de pe A1 a fost provocat de un şofer care a circulat pe contrasens

Poliţiştii au identificat proprietarul maşinii care a provocat accidentul de pe autostrada A1 din Timiş, acesta fiind şi principalul suspect al accidentului de pe autostrada Lugoj – Timişoara. Poliţiştii l-au prins pe acesta în halta CFR din satul Susani. Bărbatul intenţiona să ia un tren şi să fugă. Avea alcoolemie de 0,36 şi a fost preluat de Poliţia Autostrăzi de la Arad

Poliţiştii au identificat proprietarul maşinii care a provocat accidentul de pe autostrada A1 din Timiş, acesta fiind şi principalul suspect al accidentului de pe autostrada Lugoj – Timişoara. Bărbatul a fost prins într-o haltă CFR, de unde intenţiona să ia un tren pentru a fugi. Unul dintre cei doi copii răniţi în accident a decedat la spital.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, polițiştii l-au identificat pe proprietarul maşinii, un bărbat din comuna Tomeşti, sat Româneşti, care e principalul suspect în cazul accidentului de pe autostradă. Este vorba de un bărbat de 43 de ani.

Ulterior, poliţiştii l-au prins pe acesta în halta CFR din satul Susani. Bărbatul intenţiona să ia un tren şi să fugă. Avea alcoolemie de 0,36 şi a fost preluat de Poliţia Autostrăzi de la Arad.

Bărbatul s-ar fi aflat la volanul unui autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers, intrand în coliziune frontală cu un autoturism, în care se aflau trei adulţi şi doi copii.

În urma accidentului, două persoane de aproximativ 60 de ani au decedat, iar doi copii de 5 şi 6 ani au fost răniţi şi transportaţi la spital. În jurul orei 10.00, a decedat copilul de 5 ani.

Copiii fac parte din Clubul Sportiv Comunal Ghiroda – Giarmata Vii de lângă Timişoara şi se întorceau acasă, de la Constanţa, unde au participat la un campionat de fotbal.

Sursa : news.ro

Schimbare la Evaluare Națională 2019 - Unde se corectează lucrările elevilor din București... O bucată dintr-un pod care supratraversează o şosea din municipiul Buzău s-a prăbuşit. Nu sunt victime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x