Antena Căutare

Îmbătrânești în trenurile de călători din România. Peste trei ani de întârzieri, în cinci luni de circulație

Într-un document adresat unui deputat sucevean, Ministerul Transporturilor declară că în perioada iunie - noiembrie 2018, trenurile din România au avut, cumulat, peste 1,624 milioane de minute întârziere, respectiv 1.125 de zile, adică peste trei ani. 

Într-un document adresat unui deputat sucevean, Ministerul Transporturilor declară că în perioada iunie - noiembrie 2018, trenurile din România au avut, cumulat, peste 1,624 milioane de minute întârziere, respectiv 1.125 de zile, adică peste trei ani.

Deputatul Cătălin Nechifor reclamase ministrului Transporturilor întârzierile repetate ale trenurilor pe ruta București – Vatra Dornei și retur și a propus ca în mersul trenurilor să fie corectat timpul pe care acest tren îl face pentru a ajunge la destinație, de la șase la șapte ore.

„La nivel național, minutele de întârziere înregistrate pentru trenurile de călători în perioada iunie – noiembrie 2018 sunt de 1.624.577 minute – cu o medie de 5,78 minute/ tren”, se arată în răspunsul Ministerului Transporturilor pentru deputatul Cătălin Nechifor, potrivit libertatea.ro

Ministerul precizează totuși că lucrările efectuate pentru ridicarea restricțiilor de viteză de pe anumite distanțe de circulație au fost finalizate în 16 decembrie 2018, astfel că gradul de regularitate în circulația trenurilor respective, în special în cazul trenului 1654, care circulă pe distanța Vatra Dornei – București Nord, se va îmbunătăți.

„Regretăm disconfortul creat de întârzierea trenurilor, dar, având în vedere cele de mai sus, considerăm că CFR SA acționează în vederea respectării instrucțiilor și reglementărilor specifice privind siguranța circulației trenurilor”, se mai arată în răspuns.

Poți să nu plângi? Imaginea asta a devenit virală: Un câine a murit înghețat, lângă o scară de bloc, așteptând să intre ... E panică în toată țara! El este tânărul de 17 ani, din Teleorman, care a murit de gripă. Virusul se extinde, anunță medi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x