Antena Căutare

Tudorița, mama Alexandrei Măceșanu, refuză în continuare să predea buletinul fiicei sale:”Ne agățăm de orice speranță!”

Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei, fata care a fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, refuză în continuare să le predea procurorilor DIICOT buletinul fiicei sale, întrucât crede că fiica ei nu a murit. 

Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei, fata care a fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, refuză în continuare să le predea procurorilor DIICOT buletinul fiicei sale, întrucât crede că fiica ei nu a murit.

La scurt timp după ce a fost audiată de către procurorii DIICOT, mama adolescentei a mărturisit că nu și-a pierdut speranța și speră în continuare să-și găsească fiica.

Citește și: Caracal: Cameră secretă ascunsă într-o groapă, făcută de Gheorghe Dincă! Ce s-a găsit înăuntru

”Noi tot ne legăm de o mică speranţă, firicelul acela de speranţă, ca pe copilul nostru o să îl găsim, o să intre într-o bună zi pe poartă”, a spus femeia.

De asemenea, Tudorița Măceșanu a mărturisit că ea și soțul ei au fost chemați la DIICOT pentru a preda buletinul fiicei lor, însă au refuzat.

Citește și: Caracal: Cutia secretă a lui Gheorghe Dincă a fost deschisă! Ce s-a găsit înăuntru schimbă cursul anchetei

”Nu am predat niciun act de identitate. Ne-au arătat de la IML, ne-au arătat certificatele acelea, actele, dar tot parcă nu suntem lămuriţi că copilul nostru a murit acolo în butoiul acela, parcă tot nu sunt probe suficiente. Noi tot ne legăm de o mică speranţă, firicelul acela de speranţă ca pe copilul nostru să îl găsim să intre într-o bună zi pe poartă. (…) Din ce am înţeles noi acolo (…) probele care sunt, dinţii din care s-a prelevat ADN-ul şi oasele… dar ce pot să vă spun este că nici mie nu mi-au spus concret oasele, dacă antropologic, toate oscioarele alea ar forma corpul Alexandrei, deci până nu cercetăm şi nu ştiu ce să zic”, a precizat mama Alexandrei Măceşanu, potrivit Antena 3.

Raportul INML arăta că în proporţie de 99,93% AND-ul din oasele şi dinţii din butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă aparţine Alexandrei Măceșanu.

Oficialii din Ministerul Sănătății, apel către populație: „Vă asigurăm să sunt pregătiți!”... Cutremur în România, vineri dimineață! Este al doilea seism, după cel cu magnitudinea de 4,5...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x