Antena Căutare

Un autocar s-a rasturnat in apropiere de Nadlac: Un mort si 20 de raniti!

Tragedie in apropierea localitatii Nadlac! Un autocar s-a rasturnat, iar aproximativ 20 de persoane au fost ranite. Din primele informatii, o persoana si-a pierdut viata.

Cateva echipaje de interventie au sosit la fata locului, pentru a le acorda primul ajutor celor raniti. Potrivit Antenei 3, autocarul s-a rasturant la 13 kilometri de localitatea Nadlac.

Traficul este oprit pe ambele sensuri, iar 5 ambulante, 5 echipaje SMURD si un echipaj de descarcerare se ocupa de pasageri.

Reporterul Antenei 3, Daciana Cordos, a relatat ca este vorba despre un autocar de linie in care se aflau 49 de persoane. Reprezentantul INFOTRAFIC, Catalin Bocai, a declarat ca soferul autocarului a pierdut controlul volanului intr-o curba.

Autocarul venea din Olanda si era plin cu pasageri romani. O femeie in varsta de 40 de ani a murit pe loc, dupa ce a fost aruncata prin geamul autocarului.

Cinci dintre raniti au fost trimisi deja la Timisoara, iar un altul a intrat in operatie de urgenta la Arad. Pentru salvatorii din cele doua judete a fost cod rosu, cel mai mare grad de mobilizare.

Cod portocaliu de radiatii ultraviolete pe litoral!... Sudul Romaniei arde! S-au inregistrat temperaturi record la Giurgiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x