Antena Căutare

A coborât în beci și în scurt timp și-a pierdut viața, în Buzău! Rudele lui au trăit un șoc când l-au găsit. Cum a murit bătrânul

Un bătrân în vârstă de 80 de ani, din comuna buzoiană Mărgăriteşti, a intrat în beciul locuinței sale, joi seară, şi și-a pierdut viața. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Un bătrân în vârstă de 80 de ani, din comuna buzoiană Mărgăriteşti, a intrat în beciul locuinței sale, joi seară, şi și-a pierdut viața. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Rudele au mers să îl caute pe bătrân în beci, deoarece acesta nu se mai întorcea, și l-au găsit inconştient. Au sunat imediat la 112.

După zeci de minute în care s-a aflat în beciul plin de gaze, bărbatul a fost scos la suprafaţă de un pompier care a intrat cu un aparat de respirat.

Octogenarul se afla în stop cardio-respirator, iar medicii de pe salvarea au efectuat manevre de resuscitare. Intervenţia a fost însă în zadar, salvatorii fiind nevoiţi să declare decesul victimei intoxicate cu dioxid de carbon.

Toamna, intoxicaţiile cu gaze emanate de vinul în fierbere sunt la ordinea zilei. Cu toate că este cunoscut pericolul intoxicării cu dioxid de carbon degajat în timpul procesului de fermentare, tragediile apar în fiecare toamnă, pentru că oamenii nu respectă nici cele mai simple reguli de siguranţă.

Administratorul judiciar al ELCEN: Cererea de atragere a răspunderii patrimoniale a Primăriei Bucureşti, în vederea recu... Miracol dumnezeiesc la Arad! Icoana lui Arsenie Boca plânge cu lacrimi de mir și vindecă bolnavii | FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x