Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Un bătrân, pus la pământ de polițiști, în fața unui magazin din București! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO

Un bătrân a fost încătușat și pus la pământ de polițiști, în fața unui magazin din București. Momentul a fost filmat.

Un bătrân, pus la pământ de polițiști, în fața unui magazin din București! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional!

Capturi video

Bătrânul și alte două persoane ar fi făcut scandal la intrarea într-un magazin Kaufland, din Ferentari, Sectorul 5 al Capitalei, şi au refuzat termoscanarea, motiv pentru care au fost amendate.

„La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, care au identificat trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

„De ce dai în mine?”. Un tânăr, bătut de un polițist, în București! I-a dat pumni în față! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO

Sursa citată a precizat că, la momentul în care poliţiştii le-au solicitat să se legitimeze, persoanele au refuzat, au devenit recalcitrante şi au manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care au fost imobilizate şi conduse la sediul subunităţii de poliţie.

Salarii majorate, pentru polițiști! Ce categorie de agenți va primi mai mulți bani

„Persoanele au fost sancţionate contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal şi împiedicarea intervenţiei poliţiştilor în îndeplinirea obligaţiilor de serviciu”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Pe durata stării de alertă, accesul în magazine, instituţii şi alte locaţii închise se face după ce se măsoară temperatura.

Recomandari