Antena Căutare

Posibil focar de COVID-19, într-o instituție publică! Un bugetar infectat cu noul coronavirus a dat petrecere, la locul de muncă

Inconștiență uriașă a unui angajat dintr-o instituție de stat. Infectat cu noul coronavirus, bărbatul a dat petrecere la locul de muncă.

Inconștiență uriașă a unui angajat dintr-o instituție de stat. Bărbatul, care lucrează la Direcția Sanitar-Veterinară Mureș și care fost infectat cu COVID-19, a dat petrecere de ziua sa, chiar în incinta instituție, alături de alți zece colegi.

Bărbatul a și filmat momentul și l-a pus pe Facebook.

Acum Parchetul a deschis dosar penal pe numele bărbatului pentru zădărnicia combaterii bolilor.

Citește și:

„Plămânii bolnavilor se făceau bucăți”. Mărturii din infern: Ce a văzut un medic trimis să lupte cu noul coronavirus, în Suceava

Petreceri pe Facebook, în ciuda restricțiilor

Este doar cel mai recent exemplu al petrecerilor ce încalcă restricțiile impuse de autorități pentru a împiedica răspândirea COVID-19 în comunitate.

O petrecere de 1 Mai transmisă pe Facebook i-a pus în alertă pe polițiștii din Olt. Oamenii legii au pornit în căutarea a zece indivizi care au sfidat restricțiile și au ieșit la grătar.

Citește și

Ooo, Gigi! Chef de 1 Mai, la iarbă verde, stricat de polițiștii invitați chiar de petrecăreți: „La Saru suntem. Trimiteți Poliția!”- VIDEO

Petrecerea a fost transmisă live, pe Facebook, de participanți, și urmărită de mii de prieteni ai acestora.

În timpul live-ului, petrecăreții au spus că nu că nu le este teamă de nimic şi că nu puteau rata ocazia de a ieşi împreună, conform tradiţiei, în pădurea Saru, din vecinătatea localităţii Balş.

„Tulpina de coronavirus apărută în Europa este mult mai contagioasă decât cea din China!”. Avertisment de la cercetători... Bani în plus, pentru angajați din domeniul sănătății! Cine va primi 2.500 de lei, stimulent de risc...
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie...
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023. Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici, iar...
Parteneri
Ștrudel cu cireșe și scorțișoară. Desert simplu și delicios, de vară
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x