Antena Căutare

Scandal la Spitalul de Urgență din Ploiești! Un medic ar fi bruscat o bolnavă care se afla în stare gravă

Un medic de la Spitalul de Urgență din Ploiești este în centrul unui scandal, după ce familia unei bătrâne l-a acuzat că a bruscat-o pe femeie în timpul consultului. 

Un medic de la Spitalul de Urgență din Ploiești este în centrul unui scandal, după ce familia unei bătrâne l-a acuzat că a bruscat-o pe femeie în timpul consultului.

Rudele unei femei de 82 de ani care a ajuns la Urgență în stare gravă îl acuză pe medic nu doar că ar fi bruscat-o în timp ce a examinat-o, dar și că le-ar fi spus că pacienta se va recupera, iar apoi starea ei de sănătate s-a înrăutățit.

Citește și: Un copil de cinci ani a murit după ce medicii i-au pus diagnosticul greșit: ”I-au administrat zece doze de insulină!”

Conform mărturisirilor făcute de fiica bătrânei, aceasta s-ar afla în agonie, pe un pat de spital de la Neurologie.

Ea a fost transportată la Spitalul de Urgență din Ploiești după ce a avut o criză de epilepsie. Acolo, însă, rudele femeii spun că medicul care era de gardă s-ar fi purtat urât cu femeia.

De cealaltă parte, reprezentanții spitalului afirmă că examenul l medical s-a făcut conform protocolului, iar ulterior, tratamentul a fost corespunzător stării de sănătate a pacientei.

Citește și: Adevărata cauză pentru care s-a prăbușit Eugen Neagoe, în timpul meciului! Medicii de la Floreasca au dezvăluit! De ce intervenție are nevoie

”Pacienta a fost consultată de primul medic neurolog, medicul de gardă, aflându-se în această stare critică, de comă, de după criza convulsivă, examen care a vizat stimulii verbali, stimulii nervoşi, ceea ce pt aparţinători, probabil că a fost ceva inedit”, a declarat Violeta Tănase, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Ploieşti.

Familia susţine şi că nu a fost ţinută la curent cu starea bătrânei, care s-ar simţi mult mai rău decât spun medicii.

Medaliile de la Jocurile Olimpice confecționate din materiale reciclate. Japonezii au colectat materiale timp de doi ani... Măicuțele din Vaslui pline de har. „Sunt două maici rugătoare care au o viață diferită de a noastră.”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x