Antena Căutare

Un nou scandal la Spitalul Județean Ilfov, după cazul Raluca Bîrsan! Soțul unei femei, acuzații cumplite: ”I-a secționat, pur și simplu, vezica!” 

O familie acuză un medic ginecolog de la Spitalul Judeţean Ilfov de malpraxis! O tânără din Bucureşti susţine că a pierdut şansa de a mai deveni mamă din cauza unei greşeli a medicului.

O familie acuză un medic ginecolog de la Spitalul Judeţean Ilfov de malpraxis! O tânără din Bucureşti susţine că a pierdut şansa de a mai deveni mamă din cauza unei greşeli a medicului. La prima ei naştere, a suferit o complicaţie, iar doctorul i-ar fi atins organe interne care nu au mai putut fi salvate. În replică, medicul ginecolog spune că a trebuit să ia o decizie dură tocmai pentru a salva viaţa mamei.

”Am venit în data de 05, dimineaţă, în jur de şapte, avea contracţii, dar nu avea la intervale de timp regulate”, a mărturisit Alexandru Zorzoman, soțul pacientei.

În ziua în care Alexandru şi Ana Maria Zorzoman au devenit părinţi, cea mai mare bucurie din viaţa lor a fost umbrită de o complicaţie pe care mama a suferit-o în sala de naşteri.

”Au trecut cred că două, trei ore în care nimeni nu a spus nimic de ea, nu ştiam în ce stare este, am auzit nişte ţipete din sală, până la urmă am intrat cu mama ei peste ei în sală.”, a precizat bărbatul.

Raluca Bîrsan, medicul fals de la Spitalul Judeţean Ilfov, a falsificat diploma de licență a unui jurnalist

”A fost hemoragie postpartum. Se întâmplă aşa ceva de la o atonie uterină, uterul nu s-a mai strâns cum trebuie.”, a precizat Momami Roxana, medicul ginecolog.

Femeia a născut natural, un băieţel care a primit nota 10. Familia crede că hemoragia ar fi fost provocată de o greşeală a medicului. În plus, acuză că i-ar fi scos femeii şi alte organe fără acord.

Daniela, fostă pacientă a medicului fals, Raluca Bîrsan: M-a mutilat

Medicul se apără şi spune că în timpul extirpării uterului riscurile ca alte organe să fie atinse sunt mari. Asta s-a întâmplat şi în acest caz.

Conducerea spitalului anunţă că aşteaptă rezultatul analizelor de laborator înainte de a lua o decizie.

Scandalul vine în contextul în care tot la spitalul Judeţean Ilfov, pe aceeaşi secţie, a fost descoperit şi cazul medicului fals Raluca Bîrsan.

Incendii devastatoare în București! Oamenii, avertizați prin RO-ALERT să nu iasă din case! ... Fetiță de patru ani, terorizați de educatoare, la grădiniță: ”Îţi dau acuma una de nu te vezi, obraznico!” Reacția minis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x