Antena Căutare

Român din Marea Britanie, acuzat că a pus în pericol siguranţa publică! Ce grozăvie a făcut bărbatul

Un român din Marea Britanie este acuzat că a pus în pericol siguranţa publică. El a ridicat o dronă în zona podului Severn din Bristol.

Român din Marea Britanie, acuzat că a pus în pericol siguranţa publică! Ce grozăvie a făcut bărbatul Galerie
alexandru scutaru

Un român din Marea Britanie este acuzat că a pus în pericol siguranţa publică. El a ridicat o dronă în zona podului Severn din Bristol.

Alexandru Scutaru a lansat aparatul de zbor de pe un turn. Îngrijoraţi de intenţiilor sale, oamenii aflaţi în trafic au sunat la poliţie. Pe podul care face legătura între Anglia şi Ţara Galilor, circulaţia maşinilor a fost oprită pentru câteva zeci de minute. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi a primit interdicţia de a se apropia de pod.


El se va prezența în față magistraților Curții din Bristol în data de 21 februarie, până atunci fiindu-i interzis să se mai apropie de podul Severn.

Presă locală relatează că bărbatul s-a suit pe turnul M48 pentru a lansă o drona de acolo. Oamenii aflați în trafic au fost îngrijorați, neștiind ce intenții are, așa că au sunat la poliție. De asemenea, imaginile au fost înregistrate de camerele de supraveghere. Traficul a fost întrerupt în ambele direcții, iar bărbatul s-a dat singur jos, fiind imediat reținut de polisti, relatează Bristol online.

Momente de panică pentru pasageri! O aeronavă Boeing 777 a aterizat forțat pe Aeroportul Henri Coandă... Accident rutier grav cu cinci victime, joi dimineața pe DN 1. Traficul e blocat! Autoritățile de la descarcerare au inte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x