Antena Căutare

Un șofer de 19 ani a urcat beat la volan și a lovit un grup de șase persoane în Alba. Trei dintre ei au murit pe loc

Șoferul beat conducea pe DN 1, moment în care a pierdut controlul mașinii și a intrat în plin în cele șase persoane care circulau pe marginea drumului. Tinerii decedați au vârstele de 17, 18, respectiv 25 de ani.

Un șofer de 19 ani a urcat beat la volan și a lovit un grup de șase persoane în Alba. Trei dintre ei au murit pe loc Galerie
Un șofer de 19 ani a urcat beat la volan și a lovit un grup de șase persoane în Alba. Trei dintre ei au murit pe loc | Captură ObservatorNews

Un tânăr de 19 ani care conducea beat a lovit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şase persoane care mergeau pe marginea DN 1, la ieşirea din localitatea Sântimbru, judeţul Alba, potrivit Digi24. Trei tineri au murit pe loc, iar ceilalți trei sunt răniți.

Citește și: Ilan și Alina Laufer, răniți într-un accident ruier. Soții și copiii lor gemeni au fost transportați la spital

Șoferul beat care a accidentat mortal trei tineri în Alba avea permis de nouă luni

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba au precizat pentru Agerpres că şoferul de 19 ani care a condus beat și a omorât pe loc trei dintre cei șase tineri pe care i-a lovit cu mașina avea permis de conducere din decembrie anul trecut.

Potrivit rudelor, tinerii se întorceau de la un club din Alba Iulia și au vrut să își cumpere ceva de la o benzinărie din apropiere. Acolo au fost loviți în plin.

Pe traseu, la aproape 100 de metri distanță de Sântimbru Fabrică, unde domiciliau victimele, au fost izbiți de mașină, trupurile acestora, care mai erau duminică dimineața pe carosabil, fiind răspândite pe o distanță de zeci de metri, potrivit sursei citate mai sus.

Traficul pe DN 1 este blocat pe ambele sensuri. O rută alternativă este autostrada Sebeş-Turda.

Tragedia din 2 Mai se repetă la Alba. Un șofer de 19 ani a lovit cu mașina un grup de șase persoane aflat pe marginea drumului

Tragedia de pe litoral, unde Vlad Pascu a accidentat mortal doi studenți, după ce a consumat un cocktail de droguri, s-a repetat duminică dimineață, 28 august, în județul Alba, unde un tânăr de 19 ani beat a pierdut controlul mașinii în timp ce conducea pe DN 1 și a intrat în plin în șase persoane care circulau pe marginea carosabilului.

Poliția Alba a anunțat că accidentul s-a produs în jurul orei 3:30, la ieșirea din localitatea Sântimbru, în apropierea unei stații de alimentare cu carburant.

Șoferul mașinii este din localitatea Oiejdea, judeţul Alba și avea o alcoolemie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii care au ajuns la fața locului au găsit șase persoane lovite, trei dintre ele fiind decedate. Tinerii accidentați mortal au vârstele de 17, 18, respectiv 25 de ani.

„În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul drugtest, a rezultat că tânărul nu se afla sub influenţa substanţelor cu efect psihoactiv.”, a informat IPJ Alba, citat de sursa menționată mai sus.

Cercetările sunt în desfășurare, pentru stabilirea tuturor cauzelor care au dus la producerea acestui eveniment.

O tragedie asemănătoare a avut loc în localitatea 2 mai, unde Vlad Pascu a omorât doi tineri, după ce a urcat drogat la volan

O tragedie asemănătoare a avut loc în localitatea 2 mai, sâmbăta trecută, unde Vlad Pascu a omorât doi tineri, după ce a urcat drogat la volanul mașinii. Tânărul conducea un Mercedes de colecție atunci când i-a ucis pe cei doi studenți.

„La data de 19 august, în jurul orei 05:25, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 39, în apropierea localităţii Vama Veche, a avut loc un accident rutier. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, ar fi condus un autoturism pe DN 39 şi ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma accidentului rutier, au decedat la faţa locului o tânără, de 20 de ani şi un tânăr, de 21 de ani. De asemenea, au mai fost răniţi doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani şi o tânără, de 20 de ani.”, a transmis IPJ Constanţa, citată de ziare.com.

Citește și: Sebi, tânărul ucis în accidentul produs de Vlad Pascu, avea o camera GoPro care înregistra în momentul impactului. Ce se aude

Explozia din Crevedia, bilanț dramatic: 2 morți şi 56 de răniţi. Care ar fi fost cauza tragediei. Stația GPL funcționa f... Cum a gestionat Grecia o situație asemănătoare cu cea din Crevedia. Simona Gherghe: „Am trăit o poveste similară”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x