Căutare Live

A fugit din centrul de carantină pentru a se răzbuna! Un bărbat din Petroşani a dat buzna în casa fostei sale iubite pentru a-l atacat pe actualul partener. A regretat imediat

Un bărbat aflat în carantină, a fugit pentru a-l bate pe actualul prieten al fostei sale iubite. 

Jandarmi

Un tânăr de 23 ani aflat în carantină într-un centru din municipiul Petroșani a fugit pentru a-l bate pe actualul prieten al fostei sale iubite. Bărbatul l-a lovit cu o șurubelniță în zona capului, iar apoi a fugit, potrivit Poliției Hunedoara.

S-a întâmplat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă.

Tânărul a fugit din carantină, a mers la locuința fostei iubite, o tânără in vârstă de 22 de ani din municipiul Petroșani.

Cine este scutit de autoizolarea la domiciliu după 15 iunie? Marcel Vela anunță încă o țară pe lista celor „sigure” | Video

A spart ușa locuinței și l-a lovit pe actualul iubit, un tânăr in vârstă de 25 de ani, cu o șurubelniță în zona capului, fără a-i pune acestuia viața în pericol, după care a fugit.

„În aceasta dimineața polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Petroșani cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Hunedoara, au identificat autorul, acesta fiind prins la scurt timp după comiterea faptei și au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de zădărnicirea combaterii bolilor, violare de domiciliu și lovire”, precizează reprezentanții Poliției Hunedoara.

Bacalaureat 2020. Tot ce trebuie să știi despre desfăşurarea examenelor: Calendar, probe și afișarea rezultatelor. Infog... Durere fără margini! Emil Ciurar, șoferul care și-a distrus familia în Italia, vrea să vină în România să-și îngroape co...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri