Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

A fugit din centrul de carantină pentru a se răzbuna! Un bărbat din Petroşani a dat buzna în casa fostei sale iubite pentru a-l atacat pe actualul partener. A regretat imediat

Un bărbat aflat în carantină, a fugit pentru a-l bate pe actualul prieten al fostei sale iubite. 

Jandarmi

Un tânăr de 23 ani aflat în carantină într-un centru din municipiul Petroșani a fugit pentru a-l bate pe actualul prieten al fostei sale iubite. Bărbatul l-a lovit cu o șurubelniță în zona capului, iar apoi a fugit, potrivit Poliției Hunedoara.

S-a întâmplat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă.

Tânărul a fugit din carantină, a mers la locuința fostei iubite, o tânără in vârstă de 22 de ani din municipiul Petroșani.

Cine este scutit de autoizolarea la domiciliu după 15 iunie? Marcel Vela anunță încă o țară pe lista celor „sigure” | Video

A spart ușa locuinței și l-a lovit pe actualul iubit, un tânăr in vârstă de 25 de ani, cu o șurubelniță în zona capului, fără a-i pune acestuia viața în pericol, după care a fugit.

„În aceasta dimineața polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Petroșani cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Hunedoara, au identificat autorul, acesta fiind prins la scurt timp după comiterea faptei și au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de zădărnicirea combaterii bolilor, violare de domiciliu și lovire”, precizează reprezentanții Poliției Hunedoara.

Recomandari