Antena Căutare

Val de scumpiri, înainte de Sărbători. Cu cât cresc prețurile la carburanți, gaz, carne și produse lactate

Val de scumpiri, înainte de Sărbători. De Crăciun, mâncăm ieftin doar din import. Carnea, laptele şi produsele lactate autohtone se scumpesc de sărbători. Vor costa şi cu 15 la sută mai mult faţă de acum. Creşterea facturilor la energie electrică, la gaze, dar şi a costurilor cu transportul, spun producătorii, îi obligă la majorări de preţ în lanţ. Care nu se opresc anul acesta.

Val de scumpiri, înainte de Sărbători. De Crăciun, mâncăm ieftin doar din import. Carnea, laptele şi produsele lactate autohtone se scumpesc de sărbători. Vor costa şi cu 15 la sută mai mult faţă de acum.

Creşterea facturilor la energie electrică, la gaze, dar şi a costurilor cu transportul, spun producătorii, îi obligă la majorări de preţ în lanţ. Care nu se opresc anul acesta.

De sărbători vom avea două opţiuni: fie vom cumpăra mai puţin, fie vom plăti mai mult pentru coşul de cumpărături. Nu există cale de mijloc, spun producătorii, care se plâng că, din cauza costurilor tot mai mari, sunt obligaţi să mărească preţurile produselor de bază.

Energia, deci gazul, curentul electric, benzina și motorina, aceasta era, în prima fază, lista scumpirilor, iar la ea s-au adăugat și produsele alimentare autohtone.

Câmp anticiclonic în România: Val de aer polar cu temperaturi de -10 grade, noaptea. Cât de frig va fi... Aceste imagini au stârnit revoltă! Un primar din România a pus gazon artificial în oraş, pentru că este mai uşor de într...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x